Profile cover photo
Profile photo
KA Webb & Tryck Stockholm AB
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Återigen, grattis till Leif Warebring plus familj, vinnare i årets almanacka-tävling med vinsten 5000 sek i resecheckar.
Årets tävling gick ut på att svara rätt på 5 frågor, varav den första bokstaven på alla svaren bildade det ord som var rätt svar.

Leif hade koll på läget och lämnade in sin kupong med tävlingsvaret som också gav han 100 kr i rabatt hos ICA Supermarket Västerhaninge, där han svarat "Kungen", med vinstmotivationen att han och familjen längtade ut på en första semester tillsammans med deras 9-åriga dotter.

OBS! Till nästa års almanacka-tävling så kommer det vara En Vinst Per Kommun istället för en vinst totalt, så se till att nyttja kupongerna så får du som Leif Warebring plus familj också en chans att vinna fina priser tillsammans med KA Webb & Tryck!
Photo

Post has attachment
Grattis Byggkompaniet I Boo AB, gänget bakom renoveringarna i TV-programmen "Från Koja Till Slott", "Nytt Läge" samt "Sveriges Fulaste Hem", till er nya hemsida www.boobyggkompani.se!
Photo

Post has attachment
Vill du bli en av oss? Just nu annonserar vi ut följande tjänster:
Utåtriktad annonsfotograf sökes till Kommunalmanackan
Affärsinriktad copywriter med strategisk förmåga.

Vill du veta mer?

Surfa in på http://www.kawebb.se/medarbetare/jobba-hos-oss/
Photo

Post has attachment
CN Brands tror att du, precis som dem ser vikten av trygghet och säkerhet utan att för den skull släppa på det estetiska och tilltalande inom design och färg när det gäller byggarbetskläder. Det ena utesluter inte det andra. Grattis till er nya hemsida, www.cnbrands.se!
Photo

Post has attachment
Grattis Restaurang Tang till er nya hemsida, www.restaurangtang.se!
När du kliver in i Restaurang Tang ska det kännas som att du förflyttas till Asien. Dagens Asien.
Det gamla i blandning med det nya. Tradition och modernitet. Här sitter du bekvämt själv i lugn och ro eller tillsammans med hela familjen och delar maten på bordet på traditionellt kinesiskt vis.
Photo

Post has attachment
Community Sverige är en engagerad, pålitlig och kunnig samarbetspartner som hjälper ditt företag att nyttja modern teknik på ett kostnadseffektivt och värdeskapande sätt.

Grattis till er nya hemsida, www.communitysverige.se!
Photo

Post has attachment
Bättre sent än aldrig! Grattis Patrick Monga till EM-guldet i Bodybuilding -100 kg! 

Patrick driver HPT & Friskvård​ som erbjuder privatpersoner och företag olika friskvårdslösningar, som innehåller massage, fysiopraktor-behandlingar, kostrådgivning, personlig träning och fettmätning. Allt detta från en EM guld-medaljör och fd. gladiator! 

Patrick har varit kund hos KA Webb & Tryck sedans 2011 och vi önskar han en fortsatt framgång med framtida tävlingar och sitt företag.

Post has attachment
KT Home säljer golvtiljor, måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i tillägg till annan interiör. Grattis till er nya hemsida, www.kthome.se!
Photo

Post has attachment
Ringens Bilskola har som mål är att vara den bästa bilskolan i Stockholm, självklart skall de då ha en informativ och lättanvänd hemsida som motsvarar deras standard!
Grattis +Ringens Bilskola AB  till er nya hemsida, www.ringensbilskola.se!
Photo

Nu är dragningen av årets vinnare i kupongtävlingen avgjord!
Grattis till Leif Warebring från Jordbro!
Första pris: Resecheck värde 5000:-
Motivering: Vår familj har ej kunnat resa sedan vi träffades 1999. Vi vill ge vår 9-åriga dotter en resa.
Wait while more posts are being loaded