Profile cover photo
Profile photo
haneul ishika
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
K-FOOD | KFRY Urban Korea, IOI Putrajaya
Assalammualaikum and hye guess! sedia maklum blog ika ni ada masa ika akan isi xde citer kita ke youtube hehe. Hari ni ika nak story sikit tentang one of kfood yang viral + hot. kenapa? adakah dari menunya? or quee (beratur)? . . . . : : 2 HOUR LATER we got...
K-FOOD | KFRY Urban Korea, IOI Putrajaya
K-FOOD | KFRY Urban Korea, IOI Putrajaya
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
assalammualaikum, hye guess...lama tak type kan! hari ni rasa macam nak berkongsi sesuatu, guess what! tomoroowwww is 1 mac 2018...date i born.. alhamdulillah. Rasanya baru semalam duduk bawah ketiak mak ayah dan masih bertaktih huhuhu. Inilah rumlah hidup ...
♛ haneul ishika ♛
♛ haneul ishika ♛
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FOOD BLOG | Wangsa Grill by CHEF ZUBIR
Assalammualaikum semua, kali ni blog makan menyusul lagi huhu, klau orang tanya ika tentang konsep blog ni ... emm i think its like rojak hahaha... apa yang menarik ika akan kongsi kat sini walaupun bukanlah dilahirkan sebagai writer terkemuka kan hehehehe....
FOOD BLOG | Wangsa Grill by CHEF ZUBIR
FOOD BLOG | Wangsa Grill by CHEF ZUBIR
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MONTE BIANCO IOI PUTRAJAYA
MONTE BIANCO IOI PUTRAJAYA
MONTE BIANCO IOI PUTRAJAYA
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
dream should be come true when it ready....
i wish one day Allah will make my dream come thru peace , love and freedom
Add a comment...

Post has attachment
FOOD BLOG | Ayan rangup, pedas dan manis KYOCHON
Assalammuaaikum and hai guess!! kali ni ika terjah ke lagi satu kedai makanan hehe. KYOCHON ! apa tu? ye ia adalah kedai makan ayam goreng korea . so kami try kat brunch pavillion, lepas tengok fast and ferious8. tempat memang full, disebabkan dua tiga kali...
Add a comment...

Post has attachment
TOOOOOO FASTTTTTTTTTT !!!!!!!
Assalammualaikum and hai guess! Kali ni ika nak cerita sikit tentang movie. Ok ika tak akan cerita habis sebab rugilah korang tak pergi wayang hehe. Ikutkan ika bukanlah kaki wayang, tapi ada cerita yang box office ika akan ushar sebab sound effect dua lagi...
TOOOOOO FASTTTTTTTTTT !!!!!!!
TOOOOOO FASTTTTTTTTTT !!!!!!!
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CAMERON HIGHLAND TRIP 2017
Assalammualaikum and hai gueess!! Alhamdulillah finally i got holiday... ok lepas balik holiday to memang penat dan baru berkesempatan nak update blog. but u guess can check my youtube channel to see my journey . its so much fun when you with your family. b...
CAMERON HIGHLAND TRIP 2017
CAMERON HIGHLAND TRIP 2017
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FOOD BLOG I NY Steak Shack
Assalammualaikum..hai guess..sory i to to late to update my blog because i quite buzy to arrange my vlog :) ..its ok ! today blog i gonna review about food again huhu i love it :) tempat ni kawan ika suggest ..bagi ika makanan dia 5/10 , design kedai memang...
FOOD BLOG I NY Steak Shack
FOOD BLOG I NY Steak Shack
haneulishika90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalammualaikum... hye viewer... ok mesti sekarang semua tak kebah lagi dari demam DOTS : descendant of sun (2016) dan paling terbaru GOBLIN.. selalunya tempat, makanan atau pon fashion yang ada dalam sesebuah drama korean akan jadi terkenal dan menyebabka...
♛ haneul ishika ♛
♛ haneul ishika ♛
haneulishika90.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded