Profile cover photo
Profile photo
Loqman Norazman
#Smallboyz
#Smallboyz
About
Posts

Post has attachment
"Home Tuition" di Bandar Baru Bangi dan Kajang
ASSALAMUALAIKUM Apa khabar semua? Harap semuanya sihat selalu :D Hari ini saya nak share perkhidmatan yang saya tawarkan.. Pernah dengar home tuition? Bagi yang belum, saya ceritakan :) Home tuition ialah tuition yang diadakan bagi pelajar yang inginkan pem...

Post has attachment
RTC.COM Bantu Saya Wat Duit!! (Part 1)
Assalamualaikum ;) Hi semuanya. Sori saya dah lama xupdate blog ni. Korang semua apa khabar? Semoga semua sihat-sihat tau. Saya just nak share something yang dapat bantu kita semua wat duit sendiri :D Kami gelarkan RTC.COM dan ia adalah 1 sistem dimana memb...

Post has attachment
Jom Tambah Pendapatan
Assalamualaikum Lama tak berblog ini. Sori lah saya agak buzy sikit nak SPM lah kata nya kan. Saya nak share dengan kawan-kawan semua macam mana nak tambah pendapatan awak semua. Ilmu kena dikongsi, kekayaan jangan sendiri. Haha, saya nak kita semua berjaya...

Post has attachment
I'm crazy for you! Do you crazy for me? If yes, Follow me ;)
#beproudofwhoyouare  
Photo

Post has attachment
Cabaran 30 Hari : Hari 27 - Mood Anda Hari ini
Assalamualaikum Hehe. Anda semua apa khabar? Hope sihat-sihat tau. Firstly,saya nak minta sangat-sangat dah lama tak update cabaran 30 hari ini. Sori tau kawan-kawan huhu. Cabaran-cabaran yang lepas saya tak dapat nak buat tau :) Sebelum saya share mood say...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari : Hari 12 - Wishlist Loqman
Assalamualaikum Kenapa kita perlu ada wishlist? Apakah wishlist itu? OKay sini say terangkan :) Wishlist ini adalah segala benda yang kita nak atau harapkan untuk dapat mengapainya dan memilikinya. So, kawan-kawan rasa perlu ke? For me, PERLU!  Kenapa ehh? ...

Post has attachment
Cabaran 30 hari : Hari 11 - Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak Loqman
Assalamualaikum Guys.. Hehe sori lah sangat-sangat lambat update benda ni. Kawan-kawan apa khabar? Saya kat sini alhamdulillah sihat :) Wah XD suka lah cabaran ini. Zaman kanak-kanak adalah zaman yang keep in our memory ;) Nak cerita zaman kanak-kanak yang ...

Post has attachment
Cabaran 30 Hari : Hari 10 - Apa Yang Ada Dalam Handbag Saya
Assalamualaikum Huhu.. sape boleh tolong saya? Cabaran ini agak susah lah sebab saya tak ada camera lah nak tangkap gambar. Kalo saya letek je gambar yang sesuai, boleh kan? Haha.. Haha gambar tu ambil kat google je. Sori lah tau tapi memang benda itu ada k...

Post has attachment
Cabaran 30 hari : Hari 9 - 5 Perempuan Yang Menarik Perhatian Anda
Assalamualaikum Hi semua .. Apa khabar hari ini? Saya harap semuanya sihat-sihat belaka. Haha. Okay lah sori lambat update hehe. Cabaran kali ini paling seronok gak lah. 5 perempuan yang menarik perhatian anda. Huhu susah jugak sebenarnya tapi bukan cabaran...

Post has attachment
To all girlz all around the world.. Lets Fall in love with me ! Follow me to ;) I love women hehe..
Photo
Wait while more posts are being loaded