Profile cover photo
Profile photo
Munirah Hasbullah
6 followers -
The housewife.
The housewife.

6 followers
About
Munirah's posts

Post has attachment
Coming Soon... PrettyBliss Cosmetics.
Assalam. Lama dah tak update apa apa kat sini. Draft banyak sangat. Semua tersadai dan tak dipublish pun. Kadang kadang tulis sekerat dah malas nak sambung. Trying to get my mojo in blog writing but I don't know......*sigh Actually, me and my friend have ju...

Post has attachment
Hello Blog. Lama tak jumpa.
It's been forever. Its not that I don't have the time. I just don't feel like I want to blog. That's all. Well.. life is the same. Except that CP is now working at a different branch. It took him 30 minutes everyday just to reach his new workplace. Everyday...

Post has attachment
Handbag: Calvin Klein Addie Dome Satchel Handbag
Assalam dan haiii blog. Saya ada nak jual sebijik beg tangan. Designer handbag. Saya beli direct from US dan ia adalah ' tulen bang'.  Ok, sorry. Bergurau sat. Hehe. It's 100% authentic. Bukan luar cap lain dalam cap ayam. Ok, bergurau lagi. Hehe. Senang ka...

Post has attachment
Rindu Awak 400 Fahrenheit.
Hari rasa  terpaling panjang. Waktu berjalan terpaling lambat. Malam berlangsung terpaling lama. That's what I felt when YOU are not around. Cepatlah masa berlalu. Cepatlah bawa pulang hatiku yang separuh lagi itu. T______T   Tajuk Drama : Rindu Awak 400 Fa...

Post has attachment
Hello PMS, awak kat mana?
Dear blog, I chose to forget sad and bad things. I want to move on. I don't want to end up being a weak person not knowing how to control my emotions. Nowadays, I can easily get irritated or senang cakap urat kepala cepat cekang. Kesian Cp. Sorry BBoss. Ail...

Post has attachment
Banjir @ Tanah Merah, Dec 2014
Cerita basi. Dah hampir 3 bulan dah peristiwa banjir kat Kelantan ni. Semasa berlaku, mujurlah kami sekeluarga ada di KL. Tak tergambar rasanya keperitan jiran jiran dan seluruh penduduk di kawasan yang terjejas. Rumah kami, dinaiki air lebih kurang 3 meter...

Post has attachment
Tak kelakar tak kelakar tak kelakar.


Post has attachment
January to February.
Dear blog, I miss you. No no dear. You are not forgotten. Believe me. I just need some time. Itu saja derr. We are still living in the same house, same road, same school for the kids, ya semua masih sama. Though most of our belongings dah banyak yang takda ...

Post has attachment
Bersyukur atau nak 'bragging'?
Nikmat yang Allah bagi amat luas. Tak perlulah kita secara terbuka
mengucapkan syukur atas nikmat yang Allah beri dalam hidup kita tapi
dalam masa yang sama kita senang senang membuat kesimpulan atas hidup
orang lain atas kesusahan dan kesempitan yang se...

Post has attachment
Gedik vs Malu
Hai blog, Hari ni aku baca arkitel menarik dekat FB dari Page Warga Prihatin. Rasa macam dah pernah baca dulu, tapi this time aku baca sampai habis. Artikel SN shared kan selalu panjang nau. Heee. So, artikel tu cakap pasal gedik. Aku ada tiga orang anak pe...
Wait while more posts are being loaded