Profile cover photo
Profile photo
Escola Antina
About
Escola's posts

Post has attachment
FESTA CLOENDA DE P5
Els nens i nenes de P5 han celebrat la seva graduació!!! hem pogut gaudir d'una representació teatral que ens han ofert on , fins i tot, ens han cantat moltes cançons. En finalitzar l'obra, s'ha fet entrega de diplomes i orles. Ha estat molt emotiu i els pe...

Post has attachment
SESSIÓ DE PSICOMOTRICITAT A P3
Els corriols i els ànecs coll verd experimentem amb les peces toves. Que bé ens ho passem fent psicomotricitat!

Post has attachment
SORTIDA D'EDUCACIÓ INFANTIL A LA PLATJA
El passat divendres 2 de juny tot el cicle infantil va fer la darrera sortida del curs i aprofitant el bon temps que feia vam anar als muntanyans P3 , i P4 i P5 a la platja dels muntanyans on vam aprofitar per a cercar petxines i remullar-nos els peus.

Post has attachment
SORTIDA PEL NOSTRE POBLE
El passat mes de maig els nens i nenes de P5 vam realitzar una sortida pel nostre poble tot visitant places, carrers, l'ajuntament i finalitzant la jornada a la platja. Aquí teniu una foto de tot el grup davant l'ajuntament.

Post has attachment
SESSIÓ DE PSICOMOTRICITAT A P5
Els joncs marins i els lliris de mar hem realitzat una sessió de psicomotricitat utilitzant paper de diari com a eina per a desenvolupar tant la motricitat fina com la gruixuda. Mireu que bé ens ho passem!!!

Post has attachment
SESSIÓ DE PSICOMOTRICITAT A P4
Els escarabats piloters i les sargantanes cua-roja investiguem les possibilitats del propi cos en relació a l'espai. Mireu com gaudim!!!

Post has attachment
TALLERS DE CARNAVAL
Els nens i nenes d’educació infantil hem fet diferents tallers de
Carnaval:  ens hem pintat les cares, hem fet maraques, un mural de Carnaval, un
collaret, ens han explicat un conte i hem fet un ball. Volem agrair als familiars que van estar als tallers ja ...

Post has attachment

Post has attachment
TALLER DE PETONS
Han vingut l'Ana i la Macarena de la biblioteca municipal per a realitzar amb els nens i nenes de P5 un taller de petons. Ens han explicat que hi ha molts tipus de petons: d'amor, de bona nit, de les tietes, d'enamorats, petons llargs, petons curts, etc... ...

Post has attachment
PROJECTE DE LES MÒMIES
A P5 va sortir escollit el projecte de les mòmies. L'hem estat treballant al llarg d'aquest mes. Finalment, vam decidir provar de transformar-nos en mòmies . Va ser una sessió molt divertida.
Wait while more posts are being loaded