Profile cover photo
Profile photo
Agentia de traduceri Tradoteca
116 followers
116 followers
About
Posts

Post has attachment
A traduce repede şi bine: provocarea constantă a unei agenţii de traduceri în faţa solicitărilor tot mai urgente ale clienţilor. Când termenul nu este ieri, este mâine, mai bine luni, dacă documentul este transmis vineri. Totuşi, traducătorii obişnuiţi să lucreze cu termene foarte strânse garantează întotdeauna calitatea unei traduceri realizate în regim de urgenţă?
http://www.tradoteca.ro/limbi-britanice/traducerile-in-regim-de-urgenta-si-traducerea-de-calitate-sunt-compatibile/
Add a comment...

Post has attachment
Tradoteca Agentia De Traduceri va debuta și în această toamnă în calitate de partener al postului Antena 1, în cadrul show-ului de forță xFactor, sezonul 6, care va incepe vineri, 9 septembrie.
Ca urmare a bunei colaborări, Tradoteca Agentia De Traduceri a câștigat şi în acest an șansa de a lucra în parteneriat cu postul românesc de televiziune, prestând servicii de traducere și interpretariat pentru emisiunile Xfactor și iUmor.
http://www.tradoteca.ro/limbi-latine/agentia-de-traduceri-tradoteca-partener-xfactor-in-sezonul-6/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tradoteca Agentia De Traduceri a obținut distincția de “Firmă de Încredere” pentru reputația excelentă față de clienți și parteneri, atitudinea profesională către client și corectitudinea în conducerea activității.
Aceasta este confirmarea dată de Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților pentru calitatea serviciilor de traducere realizate de echipa noastră.
Vă mulțumim!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nimeni nu citește mai atent un text ca un traducător. Actul profesional de traducere presupune o excelentă cunoaștere a limbii țintă, o stăpânire temeinică a limbii sursă, cunoștințe lingvistice la nivel de expert, îmbinate eficient cu varii competențe ale specialităților de lucru.
http://www.tradoteca.ro/blog/actul-profesional-de-traducere/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Multumim echipei GoodRead.ro pentru sustinere.
Add a comment...

Post has attachment
Ghidul traducătorului - primul site dedicat traducătorilor.

Ghidul traducătorului a fost conceput din experiența de peste 10 ani a unui traducător autorizat și s-a dorit a fi un îndrumar metodologic pentru cei care se află la început de drum în cariera de traducător, proaspăt absolvenți de studii filologice sau traducători cu experiență în domeniu și pentru toți cei care vor să afle informații, idei, sfaturi și metode din culisele traducerilor de orice fel.
www.ghidultraducatorului.ro
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De ce să alegeți serviciile unei agenții de traducere în locul celor ale unui traducător autorizat? Răspunsul îl regăsiți transpus în 6 puncte cu valoare adăugată pe care vi le oferă o agenţie de traduceri.

http://www.tradoteca.ro/blog/servicii-de-traducere-cu-valoare-adaugata/#more-1227
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded