Profile cover photo
Profile photo
wirda jamaluddin
105 followers
105 followers
About
wirda's posts

Post has attachment
Mealshake PERCUMA Sambil MENDERMA (SEPTEMBER 2014)
Assalamualaikum. Nak kongsi berita terkini. Buat semua diluar sana yang beli set Mealshakes promosi dari Shaklee Malaysia bulan ini anda memang bertuah.  ( Set buy 3 free 1 ) .  Eh,    kenapa  bertuah? Sebab dengan pembelian 'set tersebut', pihak Shaklee ak...

Post has attachment
TIP Untuk Pelajar // TIPS For Student
Assalamualaikum. Ingin mengetahui tip-tip sebagai pelajar? Adakah anda selalu penat dan kurang fokus di dalam kelas anda? Saya sebagai pelajar universiti tempatan akan berkongsi tip-tip mudah untuk mengelakkan badan CEPAT PENAT dan HILANG FOKUS. Tunggu~~~ S...

Post has attachment
Setelah Sekian Lama
Assalamualaikum... Setelah sekian lama mendiamkan diri dek kerana busy melanda diri, Tak dapat nak update psal DIET kat blog ni. Hampa pula rasa. Tapi "the good news is..." iols dah turun berat !! Tapi tak sampai la target lagi ke 50kg. Biar lambat asalkan ...

Post has attachment
3rd - 7th Day CABARAN MARCH: Hari Bekerja / Sekolah / Kelas
Assalamualaikum w.b.t. Sorry! Baru update blog. Busy dengan last week Ortho posting. Kena buat report bagai. Huhu. Ok, untuk hari ke-3 hingga hari ke-7, menu diet tetap sama (Sapa yang tak tahu lagi boleh klik link di sini ). Tapi nak cerita sikit portion m...

Post has attachment
Day 2 CABARAN MARCH : Hari Minggu
Assalamualaikum wbt. Day 2 adalah sangat mencabar bagi saya. Nak tahu kenapa? 2/3/2014 ialah hari AHAD!! CUTI!! DUDUK RUMAH!! MAK MASAK SEDAP!! Takut & Gabra mesti ada takut "overeating" sebab MASAKAN MAK IS THE BEST! Macam mana saya kawal kalori intake? Ok...

Post has attachment
1st DAY CABARAN MARCH: Menu Makanan
Assalamualaikum wbt Hye semua. Sory lambat sikit update blog pasal 1st day CABARAN MARCH dari post yang lalu. Biasa la hidup sebagai "student" sangat la busy. So, hari ni saya free sikit so boleh la nak cerita hari pertama saya diet dengan menggunakan SET D...

Post has attachment
CABARAN MARCH : Capai Berat 50kg Dengan Cinch Shake + Set Slim Budget
Bulan depan nak CABAR diri turunkan berat daripada 60kg ke 50kg . 10kg yang perlu dibakar!!! Adakah cabaran ini berjaya? Kita tunggu bulan April nanti. Lihat berapa KG berat yang berjaya diturunkan. Muahahaa~ Saya akan mengambil : 1) CINCH SHAKE 2) CINCH TE...

Post has attachment
Shaklee Cinch Energy Tea Mix
Shaklee Cinch ™ Energy Tea adalah minuman teh yang direka untuk memberikan tenaga semula jadi di siang hari untuk individu yang aktif serta mengurangkan pengambilan kalori mereka untuk memudahkan penurunan berat badan.  Ia terdiri daripada campuran teh :  M...

Post has attachment
Alfafa Complex Jamu Minah Saleh?
APA ITU ALFAFA? Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil  Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara dau...

Post has attachment
Apa itu ESP - Energizing Soy Protein?
Assalammualaikum.. Jom saya nak kongsi mengenai info ESP pada anda semua. Apa itu ESP?? First, kita kena la tau apa fungsi protien. Pengambilan protein membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan. Apa kelebihan dan kebai...
Wait while more posts are being loaded