Profile cover photo
Profile photo
Brader Joe
76 followers
76 followers
About
Brader's posts

Post has attachment
GELAGAT KUCING SPHYNX YANG MEMUKAU
Kucing Sphynx antara jenis kucing yang eksotik sebab bagi aku kucing ni pelik sikit. Hairless. Lain dari yang lain. Menyeramkan ada juga bila tengok. For sure memang tak kan bela kucing jenis ni. Hehehe. Jom layan tengok kucing ni.

Post has attachment
KEK 3D YANG SANGAT MABELES
Betul ke kek ni...cantik betul design. Macam tak percaya pulak. Ni antra design2 kek sangat mabeles la baq hang. Sume kek ni adalah antara kek-kek yang masuk pertandingan buat kek di Threadcakes .

Post has attachment
KASUT TUMIT TINGGI PELIK DAN UNIK UNTUK DIPAKAI
Antara rekaan unik dan pelik kasut tumit tinggi ciptaan Sebastian Errazuriz pereka dari New York anak kelahiran Chili. Meh jom usha-usha jap meh. via core77

Post has attachment

Post has attachment
LAYOUT RESUME YANG KEBABOOM
Bosan dengan design resume korang? Tak tahu nak buat resume yang ringkas tapi dalam pada masa yang sama resume korang nampak elegan, kreatif dan yang pasti mampu menarik perhatian majikan-majikan untuk membaca. So korang boleh try buat resume macam kat bawa...

Post has attachment
CHE TA KELUAR PERFUME JENAMA "PRECIUOS"
Alhamdulillah, Bertambah murah rezeki artis si cantik manis ni Rozita Che Wan aka Che Ta ni apabila mengeluarkan jenama perfume terbaru iaitu "PRECIOUS". Harga memang mampu miliklah iaitu RM29.90 sahaja. So korang-korang yang nak bau ala2 Che Ta tu bley try...

Post has attachment
PENGUIN GEBU-GEBU UNTUK DILELONG
Hah gempak tak tajuk headlines aku. Lelong katanya. Sorry yer.  Ada ke orang nak lelong penguin-penguin yang gebu dan comel lote ni. Serius comel kan. Actually gambar peguin ni telah diambil oleh seorang saintis marin iaitu Frederique Oliver di benua antart...

Post has attachment
POHON BONSAI YANG TERAMAT CANTIK
Layan je tengok bonsai cantik-cantik ni. Mahal ni. Memang best la siapa dapat ni. Ada tak sapa-sapa nak bagi kat saya tak...hehe

Post has attachment

Post has attachment
MUZIUM INTERAKTIF 3D FILIPINA YANG SUPERB
Jangan tak tahu, muzium 3D ni bukan sahaja ada kat Malaysia, kat filipina pon ada tau dan ia lebih gempak. Memang interaktif sangat lah kalau haampa tengok. Apa-apa maklumat mengenai muzium 3d kat filipina ni, korang boleh rujuk kat SINI . Yelah mana la tau...
Wait while more posts are being loaded