Profile

Cover photo
Wisnu O. P. S.
Works at Zenius Education
Attended ITB
Lives in Jakarta, Indonesia
994 followers|257,527 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Santai dulu, main-main sama sistem bilangan....

https://www.zenius.net/blog/6964/sistem-bilangan-basis
 ·  Translate
Emangnya bisa ya 2 ditambah 2 hasilnya 10, bukan 4 seperti yang umum kita ketahui? Dari mana datangnya? Nah, kalo akhir-akhir ini blog Zenius dipenuhi tulisan persiapan UN dan SBMPTN, kali ini kita...
2
Nuha Anfaresi's profile photo
 
ada yg ingin saya tanyakan tentang fisika yg kakak ajarin di zenius ttg bab teorema torricelli kenapa pada fluida yang punya A luas sekali, besar kecepatannya dianggap nol?
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 95
Happy birthday, Google. Don't be evil.
1
Bambang tiotio's profile photo
 
nu..
nomer tlp lu dong..?
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
SIMAK UI 8 hari lagi ya. Cepet juga.
 ·  Translate
Tulisan kali ini gue mau bicara mengenai SIMAK UI (Seleksi Masuk Universitas Indonesia) yang akan lo hadapi 30 Juni 2013 nanti di hari Minggu. Sebelumnya, gue mau bicara dikit mengenai SBMPTN 2013. “Pa kabar SBMPTN lo pada?” pertanyaan tersebut gue lontarkan kepada siswa yang belajar...
1
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Productivity killer no 1: slow internet connection #twt
4
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Baru lihat Google+ yang baru. Tombol "More" di kanan atas konsepnya keren juga. #twt  
 ·  Translate
1
Wisnu O. P. S.'s profile photoSianturi Irwan's profile photo
3 comments
 
ok ka terimakasih ka infonya 
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Buat yang pernah belajar topografi jaringan, main-main dengan graph theory dan teka-teki jembatan Konigsberg, ngebuktiin hubungan antara bilangan e, akar(-1), sama fungsi trigonometri pakai deret Maclaurin/Taylor, make bilangan imaginer dan diagram fasor di rangkaian arus bolak-balik, etc etc... and amaze banget sama semua itu... nggak mungkin nggak tau orang ini... He's the best.  #twt   #GoogleDoodle  
 ·  Translate
2
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Google search emang jago banget. Kalau lupa sama istilah tertentu, tinggal search deskripsinya aja. Barusan gue coba search "not a programming language but used to describe an algorithm like a language" di www.google.com. Dan Google nampilin "Pseudocode" dari Wikipedia di nomor 1.
 ·  Translate
2
Add a comment...
In his circles
113 people
Have him in circles
994 people
Amelia Judin's profile photo
agung aprianto's profile photo
Anep Paoji's profile photo
Luxman H's profile photo
nur rosyidah's profile photo
Delapan Nagaangkasa's profile photo
I Ketut budaraga's profile photo
Gilang Nur sidiq's profile photo
Sani Basuki's profile photo

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Iseng ah share di Google Plus... tentang cara belajar supaya mencapai nilai maksimal di SBMPTN nih.
 ·  Translate
Halow semuanyaa.. Happy New Year 2014 ! Gak kerasa sekarang udah tahun baru aja nih.. Biasanya kalo abis tahun baru, semangat lo lagi pada ON FIRE! Haha.. Gua harap sih moga-moga semangat lo buat belajar juga lagi tinggi-tingginya - terutama buat lo yang duduk di kelas 12 dan alumni yang lagi...
7
1
Bio Sinaga's profile photoBambang tiotio's profile photo
2 comments
 
nu.. nomer tlp lu dong... gw email ke lu tadi nda masuk
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Nice one Google!
https://www.google.com/
Selamat Hari Anak Nasional 2013
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
 
Baru kali ini terima email yang ada tulisan "This email will self-destruct" #twt
 ·  Translate
1
Wisnu O. P. S.'s profile photoMhd Sulhan's profile photo
3 comments
 
Oh, pantesan.
Add a comment...

Wisnu O. P. S.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
In his circles
113 people
Have him in circles
994 people
Amelia Judin's profile photo
agung aprianto's profile photo
Anep Paoji's profile photo
Luxman H's profile photo
nur rosyidah's profile photo
Delapan Nagaangkasa's profile photo
I Ketut budaraga's profile photo
Gilang Nur sidiq's profile photo
Sani Basuki's profile photo
Education
  • ITB
    Electrical Engineering, 2001 - 2007
Basic Information
Gender
Male
Birthday
October 11
Links
Story
Tagline
"One thing I can tell you is you've got to be free" -The Beatles
Work
Employment
  • Zenius Education
    CEO, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Jakarta, Indonesia
Contact Information
Work
Phone
0811929237
Email
Address
Jl. K. H. Abdullah Syafi'ie No. 20 Tebet - Casablanca - Jakarta 12860
The place was quite hard to find (gue kesasar men..). However, once you get there, it was worth it. The place was beautiful. They gave us breakfast just like in hotel. Our son was happy. Wonderful experience.
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
Their porridge is the best, don't order rice. Their food is really good. However, it is a bit expensive.
Public - a year ago
reviewed a year ago
It's like Starbucks, only cheaper. Their best menu is The Ultimate. The music is good (jazz and the beatles are some of the music they play often), and not too noisy. It is a perfect place for writing, reading, coding, or doing other solo work. It is also a nice place for small meetings.
Public - a year ago
reviewed a year ago
12 reviews
Map
Map
Map
The coffee is very cheap compared to other coffee shops around, yet, the taste is the best. I always order Kopi Indonesia there (some people call it "Kopi Vietnam").
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
Beside all of the good features that are already mentioned by other reviewers, I want to add one thing: This hotel is really good for a small meeting. I wonder why so many hotel don't have a lobby as good and as functional as Harris Hotel. They have several tables in front of the receptionist. The restaurant is good. They have two bars. There are also tables beside the swimming pool. Sometimes they have a live music performance in the lobby (usually in the evening), and the music is always good. However, if you need silence instead, you can go to tables beside the swimming pool or the bar inside.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
Delicious grilled chicken. The receipt is originated from Kalasan (a sub-district in Yogyakarta). However, Mas Mono's version, imho, is best.
Public - a year ago
reviewed a year ago