Profile

Cover photo
Wisnu Subekti
Works at Zenius Education
Attended ITB
Lives in Jakarta, Indonesia
1,059 followers|299,716 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Santai dulu, main-main sama sistem bilangan....

https://www.zenius.net/blog/6964/sistem-bilangan-basis
 ·  Translate
Emangnya bisa ya 2 ditambah 2 hasilnya 10, bukan 4 seperti yang umum kita ketahui? Dari mana datangnya? Nah, kalo akhir-akhir ini blog Zenius dipenuhi tulisan persiapan UN dan SBMPTN, kali ini kita...
2
Nuha Anfaresi's profile photoDw Bisma's profile photo
2 comments
 
Kak Wisnu apa kk punya social media seperti line atau bbm agar mudah untuk bertanya mengenai materi yang kakak ajarkan. Terima kasih.
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 95
Happy birthday, Google. Don't be evil.
1
Bambang tiotio's profile photo
 
nu..
nomer tlp lu dong..?
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
SIMAK UI 8 hari lagi ya. Cepet juga.
 ·  Translate
Tulisan kali ini gue mau bicara mengenai SIMAK UI (Seleksi Masuk Universitas Indonesia) yang akan lo hadapi 30 Juni 2013 nanti di hari Minggu. Sebelumnya, gue mau bicara dikit mengenai SBMPTN 2013. “Pa kabar SBMPTN lo pada?” pertanyaan tersebut gue lontarkan kepada siswa yang belajar...
1
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Productivity killer no 1: slow internet connection #twt
4
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Baru lihat Google+ yang baru. Tombol "More" di kanan atas konsepnya keren juga. #twt  
 ·  Translate
1
Wisnu Subekti's profile photoSianturi Irwan's profile photo
3 comments
 
ok ka terimakasih ka infonya 
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Buat yang pernah belajar topografi jaringan, main-main dengan graph theory dan teka-teki jembatan Konigsberg, ngebuktiin hubungan antara bilangan e, akar(-1), sama fungsi trigonometri pakai deret Maclaurin/Taylor, make bilangan imaginer dan diagram fasor di rangkaian arus bolak-balik, etc etc... and amaze banget sama semua itu... nggak mungkin nggak tau orang ini... He's the best.  #twt   #GoogleDoodle  
 ·  Translate
2
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Google search emang jago banget. Kalau lupa sama istilah tertentu, tinggal search deskripsinya aja. Barusan gue coba search "not a programming language but used to describe an algorithm like a language" di www.google.com. Dan Google nampilin "Pseudocode" dari Wikipedia di nomor 1.
 ·  Translate
2
Add a comment...
Have him in circles
1,059 people
Shintia Y. Sari's profile photo
Zian Putri's profile photo
rachmat satya's profile photo
Saeful Akhyar's profile photo
Catniss Queen's profile photo
Rasyid Abdullah's profile photo
Delapan Nagaangkasa's profile photo
Ar Rahman's profile photo
Stasiun Gadanta's profile photo

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Iseng ah share di Google Plus... tentang cara belajar supaya mencapai nilai maksimal di SBMPTN nih.
 ·  Translate
Halow semuanyaa.. Happy New Year 2014 ! Gak kerasa sekarang udah tahun baru aja nih.. Biasanya kalo abis tahun baru, semangat lo lagi pada ON FIRE! Haha.. Gua harap sih moga-moga semangat lo buat belajar juga lagi tinggi-tingginya - terutama buat lo yang duduk di kelas 12 dan alumni yang lagi...
8
2
Bio Sinaga's profile photoBambang tiotio's profile photo
2 comments
 
nu.. nomer tlp lu dong... gw email ke lu tadi nda masuk
 ·  Translate
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Nice one Google!
https://www.google.com/
Selamat Hari Anak Nasional 2013
 ·  Translate
1
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
 
Baru kali ini terima email yang ada tulisan "This email will self-destruct" #twt
 ·  Translate
1
Wisnu Subekti's profile photoMuhammad Shulhan's profile photo
3 comments
 
Oh, pantesan.
Add a comment...

Wisnu Subekti

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
1,059 people
Shintia Y. Sari's profile photo
Zian Putri's profile photo
rachmat satya's profile photo
Saeful Akhyar's profile photo
Catniss Queen's profile photo
Rasyid Abdullah's profile photo
Delapan Nagaangkasa's profile photo
Ar Rahman's profile photo
Stasiun Gadanta's profile photo
Education
  • ITB
    Electrical Engineering, 2001 - 2007
Basic Information
Gender
Male
Birthday
October 11
Links
Story
Tagline
"One thing I can tell you is you've got to be free" -The Beatles
Work
Employment
  • Zenius Education
    CEO, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Jakarta, Indonesia
Contact Information
Work
Phone
0811929237
Email
Address
Jl. K. H. Abdullah Syafi'ie No. 20 Tebet - Casablanca - Jakarta 12860
Konronya enak banget. Harganya 50rb. Porsinya sedang, nggak gede2 banget. Kepitingnya enak juga katanya, tapi saya ga makan. 1 ons 25rb. Child friendly juga, sedia baby chair. Buat yang ga tahan pedes, hati2. Kalau minta ga pedes pun ternyata banyak mericanya. Jadi harus ditekenin ke pelayannya kalau gamau merica. Buat saya mah ga masalah karena saya suka pedas. Satu lagi, pelayanannya cepat.
Public - 2 weeks ago
reviewed 2 weeks ago
Good place. Good service. It's The breakfast might not be their best but it's good enough for me since they have porridge, bread, coffee, and others (no sausage, no potato, but it's okay for me). No swimming pool. The best part about this place is because it is located at the city center, good places around are in walking distance (such as The Heritage).
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
Well, it's starbucks. The place is comfortable just like other starbucks.
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
The place was quite hard to find (gue kesasar men..). However, once you get there, it was worth it. The place was beautiful. They gave us breakfast just like in hotel. Our son was happy. Wonderful experience.
Public - a year ago
reviewed a year ago
16 reviews
Map
Map
Map
The place is great. Good for gathering because they have a lot of space. They lose one star for me because when I stay there, there was a very long church event and it was so noisy.
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
The coffee is very cheap compared to other coffee shops around, yet, the taste is the best. I always order Kopi Indonesia there (some people call it "Kopi Vietnam").
Public - a year ago
reviewed a year ago