Profile cover photo
Profile photo
Appbefaling
1 follower -
app, iPhone, iPad, spil, bøger, børnebøger, appbefaling, interaktiv, Android, iOS
app, iPhone, iPad, spil, bøger, børnebøger, appbefaling, interaktiv, Android, iOS

1 follower
About
Appbefaling's posts

Post has attachment
Game for iOS. Help Tiny Wingman avoid the spinning sawblades.

Post has attachment
George In Space - an arcade game made in #AppInventor  

Post has attachment
Er du interesseret i meditation og mindfulness er syngeskålenes klang og vibration en rejse ind i de mere subtile oplevelse af krop og sind. Mindfulness - Tibetan singing Bowls - er en app til iPhone og iPad, hvor man kan afspille forskellige syngeskåle afstemt med chakraernes farver og vibrationer. App'en opleves bedst med høretelefoner, så man kan følge lydenes bevægelser i rummet og høre deres overtoner og helt fine udtoning. De tibetanske syngeskåle bruges til healing, blandt andet ved klangmassage hvor skålene placeres på kroppen, så lydenes vibrationer transformeres ind i kroppens energisystem. Ved at lytte til syngeskålene opøves evnen til at fornemme vibrationer i og omkring krop og sind.

 Udkommer til Android i september.

#mindfulness  #meditation  

https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=907926183&mt=8

Post has attachment
Gratis Lommeregner med animationer til iPad
Sjove og overraskende animationer af 3D figur der skifter afhængig af resultaternes størrelse. Swipe for at slette og ændre layout.Post has attachment
Kaninux - Kanin på rejse er en interaktiv børnebog hvor dit barn kan male akvarelfarver frem mens I snakker om hvad Kaninux oplever på sin rejse gennem landskaberne.
Der er endvidere mulighed for at lytte til smuk klassisk musik af Grieg og Mozart.

*****Appbefaling
#børnebog #malebog

Post has attachment
Gong Energy - Oliemiliarderne ruller ned i New Yorks gader. Dannebrog flytter mønter og olietønderne - slå på gong'en og sæt mere gang i spillet.
Når olien brænder op, starter en helikopter som du skal ramme hvorved den eksploderer, og du får bonuspoint.

Sjovt og simpelt spil - til lidt tidsfordriv :-)
#coin #game #coindozer #ipadgames #iphonegames  

Post has attachment
App til iPad med danske arkitekter. Nem måde at browse danske tegnestuers hjemmesider og se eksempler på flot dansk arkitektur.

Post has attachment
Lars Løkke Rasmussen på toppen med høj cigarføring. Se videoteaser for spillet "Lille Lars" der kan hentes til iOS7 og iPhone.

Post has attachment
Lille Lars - spil til iPhone - hent det på AppStore.
Sjovt spil om Lars Løkke Rasmussens rutsjetur i mediekarrusellen. Fyr den af på 1. klasse og saml bonuspoint, undgå de lavtgående fly og for mange beklagelser og undvigemanøvrer - de koster på karmabudgettet :-)

#dkpol   

Post has shared content
Danske Aviser - læs samtlige dagblade, lokale aviser samt elektroniske aviser på en nem måde med denne app til iPad. +nyheder 
Nyheds app til iPad med danske aviser og dagblade. Splitview-app med nem navigation og mulighed for at vælge foretrukken avis. Udviklet af +Bo Kalvslund 
Wait while more posts are being loaded