Profile cover photo
Profile photo
Aisyah Humaira
39 followers
39 followers
About
Aisyah's posts

Post has attachment
RUTIN HARIAN IBU BERKERJAYA
Assalamualaikum semua Wah! Dah bersawang blog kita ni lama sangat dah tak menulis. Bila scroll - scroll balik , entry terakhir SEPTEMBER 2015 !! Lama tu sampai gemuk jari jemari ni haa. hihihi. Sebenarnya dari hari ke hari banyak sangat benda nak share, Tap...

Post has attachment
OUTDOOR WEDDING PHOTOGRAPHY
“When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.” – Arrigo Boito

Post has attachment
CAMERON HIGHLAND TRIP (Day 2 and Day 3)
Assalamualaikum, Okay,untuk hari kedua ni adalah hari untuk bersiar - siar seharian kat sini. Antara tempat yang kami pergi antaranya : 1. Strawberry Farm. Strawberry Farm ada banyak kat Cameron ni. Kami pergi Strawberry Farm yang terletak sebelah je dengan...

Post has attachment
CAMERON HIGHLAND'S TRIP (Day 1)
Assalamualaikum.. Setelah sekian lama tak menulis, jadi bila ada peluang dan waktu terluang, saya tulis kan terus berberapa post yang lama terperap saja dalam kepala saya ni. Menulis ni dapat menghilangkan stress kerja juga tau. So harini saya nak cerita te...

Post has attachment
MAKANAN SIHAT UNTUK IBU HAMIL
Assalamualaikum, Alhamdulillah kini usia kandungan dah nak masuk 4 bulan. Alhamdulillah juga saya tidak mengalami apa apa alahan teruk sepanjang trimester pertama saya. (orang kata kalau tak alahan mungkin anak lelaki) hehe. Saya tak kisah pun rezeki Allah ...

Post has attachment
Panas
Bismillahirrahmanirrahim... "kakak! aku dah jumpa dah cara nak jawab kalau orang cakap...baru panas duniawi,belum kat neraka lagi.." ape?! "aku tak berniat nak masuk neraka pun" eh die ni.sekali aku pang baru dia tahu.kehkeh Pada masa sekarang ni, kebanyaka...

Post has attachment
Note to myself
Bravest Everything" Lovely, that's what you are to me I love you when you're strong I love you when you're weak Lovely – you shine so bright I love you when you're wrong I love you when you're right Sometimes they try to break you But just be good to your h...

Post has attachment
La Tahzan
Hati kita ini mudah rapuh Iman kita ini tidak kukuh Sebab tu kena selalu istiqamah Kenapa istiqamah? Sebab iman mudah rapuh. Kenapa ujian dan bukan nikmat? Kadang-kadang Allah datangkan nikmat, Tapi, manusia mudah lupa yang nikmat itu juga satu bentuk ujian...

Post has attachment
My life recently
Bismillahirrahmanirrahim.. Alhamdulillah, syukur masih diberi peluang menulis Lama rasanya tak menulis di sini. So, whats up? Good? Yaya, alhamdulillah sekarang sudah melangkah masuk ke alam pekerjaan. Now yaya dah jadi cikgu .. Cikgu Humaira.hihi nama pang...

Post has attachment
idamankalbu
angan - angan jadi cita - cita yang membawa kita mengecapi indahnya mimpi jangan rebah di permulaan perjalanan kerana masih jauh dan panjang akan kau juangkan setelah perit yang kau lalui selama ini takkan semudah itu kau rebahkan diri bangkitlah dan terus ...
Wait while more posts are being loaded