Profile

Cover photo
ina ku
Lived in Johor
20 followers|1,032,038 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

ina ku

Shared publicly  - 
 
Hehehe....inilah nikmatnya berada di bumi Malaysia.  Bila bulan puasa, wujud la bazar Ramadhan.  Masa berada di Auckland dulu mintak maap la yer yg ada cuma bazar 1 hari di bulan ramadhan.  Maknanya orang Malaysia ni usaha ju...
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
 
Tetiba pulak rasa nak update blog.  Sebenarnya kan memang dah lama nak update tapi biasa la kan banyak sangat halangan2nya.  Hehehe...alasan la tu. Baru-baru ini ada sesuatu telah terjadi.  Waaaa... :'( bila ingat-ingat ba...
1
Add a comment...
Have her in circles
20 people
Syahrusaid Othman's profile photo
inahar mohd. ali's profile photo
Syamila Mohd's profile photo
mohd fahmie's profile photo
Rahimah imah's profile photo
ABDUL CHAR KUEW TEOW's profile photo
Esbee Ai's profile photo
Sifu Rafie's profile photo
Zanieta Said's profile photo

ina ku

Shared publicly  - 
 
   sori la gambar kelabu asap, guna phone je. memory card kamera dah full. malessss nk clearkan, huhuhu  My first sekut raya untuk tahun ini.  Baru jer siap tengahari tadi.  Biskut ni memang dah jadi pilihan hati.  Sejak...
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
 
Nasi ayam goreng Pejam celik dah masuk hari ke-7 kita berpuasa.  Waah seminggu tu.  Sekejap jer kan.  Setakat ni aku masak jer kat rumah.  Tak jejak lagi ke pasar Ramadhan.  Entah la, tak ada dorongan lagi nak pergi.  Ta...
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
 
Tak pernah dibuat orang percutian suprise lagu ni.  Ni semua Mr. Haza punya keje la ni.  Sebenarnya beliau telah berhajat nak bawak family jalan-jalan sekiranya naik pangkat.  Ok la tu.  Konon nak suprise habis tp disebabkan ...
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
 
Perrrhhhh....terbayang-bayang pulak kesedapannya... Murah jer kepala ikan salmon ni.  mat salleh kan suka makan fillet/steak jer, kepala ni tolak tepi la, sbb tu mulah2 saje harganya maaa... Haissshhh, seminggu dua ni banyak ...
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

ina ku

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
20 people
Syahrusaid Othman's profile photo
inahar mohd. ali's profile photo
Syamila Mohd's profile photo
mohd fahmie's profile photo
Rahimah imah's profile photo
ABDUL CHAR KUEW TEOW's profile photo
Esbee Ai's profile photo
Sifu Rafie's profile photo
Zanieta Said's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Johor
Links
Contributor to