Profile cover photo
Profile photo
Laila Sani
84 followers
84 followers
About
Laila's posts

Post has attachment
Biasanya nak hilangkan kulit kusam dan kulit kering ni ramai yang suka gunakan produk yang dikatakan kononnya mesti ada pengelupasan. Yang sebenarnya kalau berlaku pengelupasan tu, petanda produk tersebut BAHAYA tau! Memang nampak halus mulus selepas…

Post has attachment
Terdedah kepada cahaya matahari atau cahaya lampu di dalam ofis boleh menyebabkan kulit kita kering, kusam dan berjeragat. Lebih-lebih lagi jika kita tidak menggunakan penapis cahaya atau lebih dikenali sebagai sun block. Sun block ni penting walaupun…

Post has attachment
Kempiskan perut sebelum raya jom!

Post has attachment
Fibroid yang dah kecut atau fibroid yang telah dibuang melalui pembedahan memang tiada jaminan kes ini tidak akan berulang di masa akan datang. Jadi mereka yang pernah mengalami ketumbuhan fibroid harus berjaga-jaga untuk mencegah fibroid tumbuh semula.…

Post has attachment
Whitehead, blackhead dan kulit mati di muka ni memang boleh membuatkan kulit kita nampak kusam dan tidak sekata. Jadi untuk nampak kulit cerah berseri, kita kena buang dan tanggalkan kulit mati, whitehead dan blackhead yang dah lama bertapak kat muka kita…

Post has attachment
Kalau ada blackhead atau whitehead kat muka ni memang rasa rimas semacam kan? Rimas sebab rasa kasar-kasar tu ha. Geram pun ada. Memang suka picit-picit dengan tangan kan. Tapi tak licin juga. Setahun yang lepas saya cuba guna make up remover Nutriwhite…

Post has attachment
Atasi masalah senggugut tanpa pain killer dan tanpa MC.

Post has attachment
Nak kempiskan perut dan turunkan berat badan dengan cepat? Mulakan dengan set detoks ini dahulu. Set ini terdiri daripada 5 produk seperti berikut. 1. Vivix 2. Alfalfa 3. Herb-Lax 4. Peppermint Ginger Plus 5. DTX Complex Harga Set Kempis Perut ini ialah…

Post has attachment
Dah tengok video di atas? Nak tahu apa yang Puan Khadeejah Hasmad amalkan semasa berpantang untuk elakkan sembelit dan lebih bertenaga sepanjang berpantang? Ini ialah senarai Set Lepas Bersalin yang beliau amalkan. 1. ESP-Beri tenaga segera supaya…

Post has attachment
Untuk wanita yang sudah berumah tangga, period yang teratur tu sangat penting sebab senang nak menentukan waktu subur atau di luar waktu subur. Jika inginkan cahaya mata, mesti bersama dengan suami semasa waktu subur dan sebaliknya. Foto : Wannuraterapi  …
Wait while more posts are being loaded