Profile cover photo
Profile photo
Pokli Wealth Management Group
192 followers -
Founder Pokli Wealth Management Group - 019 66 450 66 , 06 6030 916 , 06 630 7797 , 011 -11 514 916 admin@pokli.com . www.pokli.com
Founder Pokli Wealth Management Group - 019 66 450 66 , 06 6030 916 , 06 630 7797 , 011 -11 514 916 admin@pokli.com . www.pokli.com

192 followers
About
Posts

Post has attachment
Bagaimana nak cari Rezeki Yang Berkat
Assalamualaikum wbt. terima kasih pembaca blog yang sudi singgah blog pokli....tujuan utama blog adalah untuk berkongsi ilmu dan memberi manafaat kepada semua pembaca2 yang mencari dan dahagakan ilmu yg bermanafaat...saya pun bila nak cari ilmu akan berkela...

Post has attachment
3 Rahsia Menjadi Kaya
Assalamualaikum w.b.t Terima kasih sudi singgah ke blog pokli.....kesempatan ini saya nak kongsi rahsia iaitu ilmu yang dikongsi oleh Ustaz Ebit Liew...antara ustaz yg banyak memberi motivasi dan memberi hati yg keras menjadi lembut.....insha Allah....perto...

Post has attachment
Selamat Menunaikan Ibadah Haji & Umrah
Assalamualaikum wbt Dalam beberapa hari lagi kita akan menyambut hari raya aidil adha dan melakukan ibadah qurban...setiap kali musim haji saya pasti terkenang kisah2 bagaimana melalukan rukan Islam yang ke lima ini. pengalaman tu akan saya ingat sampai mat...

Post has attachment
Selamat Hari Raya
Assalamualaikum wbt Kesempatan ini Pokli ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin kalau berkesempatan singgah wisma pokli boleh kita berhari raya sama2 sambutan hari raya tahun ini agak sederhana maklumla buat apa nak membazir sederhana dan mer...

Post has attachment
Mudahnya Simpan Emas Dengan Gold Purchase Pokli Wealth Management Group
Mudahnya Simpan Emas Dengan GP Pokli Wealth Management Group Ramai orang nak simpan emas, tapi takut nak simpan sendiri. Kalau masuk Akaun Emas di bank, kebanyakkannya tak patuh syariah. Yang patuh syariah cuma Kuwait Finance House (KFH) dan Al Rajhi jer. K...

Post has attachment
Buka Akaun (Tabungan EMAS) dengan Rangkaian Pokli Wealth Management Group
Assalamualaikum w.b.t...kami nak kongsi ILMU tentang GP - Gold Purchase & SAP Ramai yang tertanya2 apa itu Gold Purchase (GP)..GP ini macam buka akaun simpanan emas (tabungan) dengan pihak kami.anda beli emas dan disimpan di dalam bentuk gram..dan boleh bua...

Post has attachment
Lama tak update blog
Assalamualaikum wbt apa khabar? maaf sebab saya lama tak update blog macam2 perkara bersarang di minda dan dengan aktiviti kerja yang boleh tahan seronok dan mengujakan... harini nak kongsi tips dan teknik yang saya selalu buat apa yang membezakan seseorang...

Post has attachment

Post has attachment
Cawangan Wisma Pokli Lembah Klang - KL Sentral
Assalamualaikum wbt. terima kasih pada yang masih sudi singgah blog pokli kadang2 masa tu terlalu sibuk sehinggakan nak kongsi di blog pun kadang2 tak sempat 24jam Allah bagi pun rasa macam tak cukup tapi....insha Allah cuba luangkan sedikit masa utk kongsi...

Post has attachment
Projek 2017
Assalamualaikum wbt terima kasih pada yang sudi buka blog ini. walaupun saya tahu anda mesti lama dah tak tengok pokli update berita kat blog....maaf...skrg Instagram dan FB lagi laju......blog ini lebih perlahan dan nak kena ruang masa utk menulis tapi tak...
Wait while more posts are being loaded