Profile cover photo
Profile photo
Sinisa Gavrilovic
1,567 followers -
SEO Web Social Entrepreneur
SEO Web Social Entrepreneur

1,567 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SEO audit – nove prilike za vaše web stranice

Kome je potreban SEO audit? Vlasnicima web stranica koji žele znati više o tome kako funkcioniraju njihove stranice na tražilicama.
Što očekivati od SEO audita? Detaljnu analizu tehničke, on page i off page SEO optimizacije s uputama za ispravljanje grešaka i preporukama najbolje prakse.
Kako izgleda SEO audit? Ovisno o složenosti stranica radi se o dokumentu od 20-tak ili više stranica detaljne analize i preporuka.
Što sadrži SEO audit? Uz analizu tehničke, on page i off page optimizacije sadrži i analizu vašeg sadržaja prema ključnim riječima i njihovim pozicijama uz preporuke za popravak postojećeg i stvaranje novog sadržaja.
Kako preporuke iz audita primijeniti u praksi? Najbolje je sa zaključcima SEO audita upoznati cijelu organizaciju te unutar nje odrediti ljude koji će biti zaduženi za pojedine grupe poslova.
Možemo li vas angažirati za provođenje SEO promjena? Najbolje je da promjene provede vaš tim. SEO audit će im pomoći u razumijevanju svog posla iz kuta tražilica i moći će sami uz jednaku količinu truda napraviti više za vaš web.
Što očekivati od SEO audita? To najviše ovisi o trenutnoj situaciji na vašem webu. Moguće je analizom utvrditi da je sve u redu, da nema nekih većih nedostataka ili konceptualnih grešaka no najčešće SEO audit donosi ključne upute i precizne uvide o tome kako s tražilica privući posjete koje ostvaruju poslovne ciljeve.
Add a comment...

Post has attachment
"Organski rezultati se ne naplaćuju i kaže se da je SEO besplatan. I ja ću vam reći da, SEO je besplatan ali na isti način na koji je nafta besplatna. Znao ono, nafta je u zemlji i ona je besplatna, samo morate biti vlasnik zemlje, morate nabaviti onaj stroj za kopanje i onda morate to sve distribuirati.

Ista vam je stvar sa SEO-om.

Ljudi kažu da je SEO besplatan zato što uglavnom ga sami rade a svoje vrijeme računaju kao nulu. Znači to sam ja napravio to mene nije ništa koštalo. Da, nisi išao popodne s malim u park nego si sjedio doma i radio si nekakav content. Sada ako je tebi tvoje vrijeme nula onda je u principu SEO besplatan."

Pogledajte video https://goo.gl/gSrXir
Add a comment...

Post has attachment
Savršeni članak
U proizvodnji contenta uvijek imamo isti izazov, napraviti sadržaj koji će zanimati naše posjetitelje. No pitanje je kako ćemo znati koliko je naš novo stvoreni sadržaj doista dobar?
Koliko vremena treba da ocijenimo uspješnost odnosno neuspješnost nekog sadržaja? U Trenutku vjerujemo da se stvar može vidjeti odmah, nisu potrebni mjeseci da ustanovimo jesmo li napravili dobru ili lošu stvar.

Na slici su statistike sadržaja starog 5 dana. U 5 dana smo skupili 199 unique-a, vrijeme zadržavanja na dokumentu je 1,45 minuta a bounce odličnih 33% . Stvaranjem samo ovakvog, dobrog sadržaja koji zanima naše posjetitelje stvaramo web sjedište koje polako postaje autoritet unutar svoje teme.

Više o stvaranju ‪#‎seo‬ sadržaja pročitajte na http://goo.gl/r3nOIv
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Samo večeras u TabanBaru, Tkalčićeva u Zagrebu držim besplatno predavanje o SEO-u i predstavljam nedavno dovršenu knjigu o #SEO optimizaciji, navratite upad je besplatan uz prijavu na  http://goo.gl/vktqd0 a organizator se pobrinuo za rakiju dobrodošlice :)

Ako zbog ranije preuzetih obaveza nećete doći a zanima vas što to točno u knjizi piše pročitati je možete i na http://goo.gl/LzFZKt

Vidim Ose :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded