Profile cover photo
Profile photo
Sabrina SA
1,131 followers -
Ina, sixteen. A student of SMK Telok Panglima Garang. Blogger based on Selangor, Malaysia.
Ina, sixteen. A student of SMK Telok Panglima Garang. Blogger based on Selangor, Malaysia.

1,131 followers
About
Sabrina's posts

Post has attachment
Ina's SPM Result
draft from17March2017 updated 22March2017 author pemalas tak tahu la kenapa bila dalam dewan semua org betukar jadi kelabu ke aku yang kelabu the power of smktpg's dewan Hai assalamualaikum, Semalam semua riuh dekat laman sosial daripada facebook, twitter &...

Post has attachment
Dapur Terbakar
Google's ( Ina tak sempat berselfie time dapur terbakar) Hai assalamualaikum, Alkisahnya Ina merupakan seorang ex pelajar sekolah menengah yang dulunya menduduki SPM. Hari-harinya diisi penuh dengan berada di dalam bilik. Jika dia lapar, dia akan pergi ke d...

Post has attachment
LOOK WHO'S BACK
Hai assalamualaikum everyone!!  Siapa rindu Ina?! Angkat tangan!! Menyampah gila weh nak feeling artist pulak  Tangan jatuh. Nanti lenguh pulak So, cerita dia SPM habis bulan November 2016. Ni dah February 2017. Cerita panjang dia malas. Cerita pendek dia...

Post has attachment
Munculnya haters.
Assalamualaikum   Wahh kenapa dengan tajuk Ina kali ni ? Hehehe sebenarnya Ina tujukan entry Ina kali ni, untuk seseorang kawan Ina ni. Dia terlampau rimas dengan haters ni yang selalu mengganggu hidup dia. So, hari ni, Ina nak kongsikan dekat korang cerita...

Post has attachment
Munculnya haters.
Assalamualaikum   Wahh kenapa dengan tajuk Ina kali ni ? Hehehe sebenarnya Ina tujukan entry Ina kali ni, untuk seseorang kawan Ina ni. Dia terlampau rimas dengan haters ni yang selalu mengganggu hidup dia. So, hari ni, Ina nak kongsikan dekat korang cerita...

Post has attachment
Kenapa awak tak nak singgah ?
Assalamualaikum ,   Selamat pagi :D So, sementara otak Ina mash fresh lg ni, Ina nk kongsikan sikit tips kenapa Ina tak pergi blog seseorang tu. Ina memang jenis yg suka berblogwalking. Lepas Ina berblogwalking, Ina akan follow blog orang tu. Ina akan tingg...

Post has attachment
Dah setahun Ina berblogging.
Assalamualaikum . Selamat pagi :D Mulakan hari anda dengan senyuman :) Jangan monyok je. :3 Alhamdulillah. Tak sangka blog Ina ni, dah beroperasi selama setahun. Rasa macam baru semalam Ina jadi blogger. Masa mula2 , Ina tertarik menjadi blogger sebab tengo...

Post has attachment
Tuah Encik Mimpi
Assalamualaikum , Hi korang semua! :) Rasa dah lama tak update. Tengok2 je dah nak masuk sekolah, kan? Tak sangka betul Ina dah form 3 . Huwahhhh. Sekejap je Ina membesar :') Tapi, muka still macam budak kecil. Okay, okay. Alhamdulillah. Hehe ^^ Alhamdulill...

Post has attachment
just a little break
Hai and assalamualaikum everyone! ♥ Dah lama juga ye kita tak bersua haha. Alhamdulillah ina baru sahaja selesai menghadapi trial pt3. Apa yang ina boleh cakap ialah ........................................ asdfghjkl! Honestly, it's quite difficult! Apa per...

Post has attachment
ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik
Hai assalamualaikum,  Berketaq lutut dan jejari Ina untuk taip entry ni sebab pemilihan berdasarkan entry paling menarik. Menarik? Hm Ina cuba yang terbaik.  Ina rasa cerita yang paling menarik gila bagi Ina untuk giveaway ni ialah throwback masa kali perta...
Wait while more posts are being loaded