Profile cover photo
Profile photo
triantafyllia grammatikou
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Το μεταφραστικό κέντρο TranslateNow ιδρύθηκε στην Πρέβεζα το Νοέμβριο του 2005 και παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και επικύρωσης σε όλες τις γλώσσες.
Add a comment...

Post has attachment
ΠΡΟΦΙΛ
Το Μεταφραστικό Κέντρο Πρέβεζας (TranslateNow) υποστηρίζει μεταφραστικά όλες τις γλώσσες με δυνατότητα παροχής επίσημων μεταφράσεων για χρήση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Την εγκυρότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πιστοποιεί αφενός η πανεπιστημιακή κατάρτιση στη μετάφραση της υπεύθυνης του γραφείου, Τριανταφυλλιά Γραμματικού, επίσημη μεταφράστρια πτυχιούχος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κάτοχος Γαλλο-Γερμανικού Master στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Φράιμπουργκ Γερμανίας και τρίγλωσσου Master στο Διεθνές Εμπόριο από το Πανεπιστήμιο Lumière 2 στη Λυών, Γαλλία.
 
Αφετέρου η συμμετοχή στην Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Παν/μίου (Π.Ε.Ε.Μ.Π.Ι.Π., www.metaf.gr) και την Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών (www.pem.gr), και μέσω αυτών στη Διεθνή Ομοσπονδία Μεταφραστών (Fédération internationale des traducteurs / International Federation of Translators, www.fit-ift.org).
Add a comment...

Post has attachment
ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:
Aγγλικά, Aλβανικά, Αραβικά, Αρμένικα, Bουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Γεωργιανά, Δανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ιαπωνικά, Iσπανικά, Ιταλικά, Κροατικά, Κινέζικα, Λετονικά, Λιθουανικά, Μολδαβικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σερβικά, Σκοπιανά (Σλαβομακεδονικά), Σουηδικά, Τούρκικα, Tσέχικα, Φινλανδικά. 
Add a comment...

Post has attachment
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρέχουμε:
απλές και επίσημες μεταφράσεις παντός τύπου κειμένων σε άριστη ποιότητα και πολύ φιλικές τιμές
επίσης αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και διόρθωση ήδη μεταφρασμένων κειμένων, δίνοντας έμφαση στον γραμματικοσυντακτικό έλεγχο, την ακρίβεια των νοημάτων του πρωτοτύπου, τη χρήση σωστής ορολογίας και την ομοιογένεια του μεταφράσματος. 
σύνταξη κειμένων σε ξένη γλώσσα
ξενόγλωσση επικοινωνία για κάθε είδους ανάγκη
καθώς και δακτυλογράφηση ξενόγλωσσων κειμένων.
 
Ειδικότερα αναλαμβάνουμε: 
Μεταφράσεις γενικού περιεχομένου (αλληλογραφία με ασφαλιστικούς φορείς του εξωτερικού για συντάξεις, καθώς και κάθε είδους επιστολές) 
 
Μεταφράσεις πιο εξειδικευμένων κειμένων, όπως: 
Τίτλοι σπουδών, Διπλώματα, Πιστοποιητικά, Ταυτότητες/Διαβατήρια
Νομικά(συμφωνητικά, πρακτικά, πληρεξούσια, δικαστικές αποφάσεις, συμβάσεις, νομοθεσίες) 
Οικονομικά και Εμπορικά (ισολογισμοί, εφορία, χρηματιστήριο, τραπεζικά) 
Τεχνικά (τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες χρήσης, μηχανολογία, πληροφορική) 
Ιατρικά και φαρμακευτικά
Επιστημονικά άρθρα, πτυχιακές εργασίες
Μετάφραση ιστοσελίδων 
Κείμενα τουριστικής προβολής 
Add a comment...

Post has attachment
ΠΑΡΟΧΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ
Οι μεταφράσεις μας είναι επικυρωμένες και γίνονται δεκτές σε Ελλάδα και εξωτερικό από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. 
 
Οι μεταφράσεις επικυρώνονται από την υπεύθυνη του γραφείου με την ιδιότητα της πτυχιούχου μεταφράστριας αποφοίτου του Ιονίου πανεπιστημίου, με το δικαίωμα υπογραφής στην ελληνική και ξένη γλώσσα που ορίζουν οι διατάξεις του Π.Δ. 169/ 2002 (ΦΕΚ 156/2002), καθώς και οι εγκύκλιοι με αριθμό Φ130181/32845/07.12.2012 (περί αλλοδαπών πιστοποιητικών για κτήση ελληνικής ιθαγένειας) και Φ131360/32843/12 (περί έκδοσης αδειών γάμου σε αλλοδαπούς) του Υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, το γραφείο συνεργάζεται με δικηγόρους για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται επικύρωση του αντιγράφου ή της μετάφρασης αποκλειστικά από δικηγόρο.
 
Οι μεταφράσεις παραδίδονται σε οποιαδήποτε μορφή, έντυπη ή ηλεκτρονική, ενώ για την επεξεργασία τους το γραφείο μας υποστηρίζει κάθε μορφή αρχείου Word, Excel, Power Point, Adobe pdf, html.
 
Παραλαβή εγγράφων και αρχείων και αποστολή μεταφράσεων ηλεκτρονικά, με συστημένη επιστολή ή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών σε ολόκληρη την Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded