Profile cover photo
Profile photo
Jordi Graells
4,710 followers -
Les capacitats que m'agradaria tenir sempre: esforç, creativitat i passió.
Les capacitats que m'agradaria tenir sempre: esforç, creativitat i passió.

4,710 followers
About
Jordi's posts

Post has attachment
Ostres, molt potent el post darrer de la XIP... Què en penseu?
Si hi esteu d'acord, fem-ne difusió al màxim :-)
http://bit.ly/meritsadministracio

Post has attachment

Post has shared content
Avui #5anysXIP  Per molts anys!!!
El proper 19 d’octubre la Xarxa d’Innovació Pública (XIP) celebra el seu cinquè aniversari. Aquests cinc anys de vida han estat intensos i emotius, complicats i alhora engrescadors, i aquí continua la XIP promocionant la innovació i el coneixement obert dins del sector públic, implicant tant els agents institucionals com la societat civil. #XIP5anys  bit.ly/xip5anys 
Photo

Post has shared content

Post has shared content
el poder de les dades i l'efecte d'una bona visualització

BBVA ha elaborado un exhaustivo informe interactivo sobre los pagos con tarjeta realizados por extranjeros en julio y agosto de 2014. La conclusión es que los franceses lideran el gasto realizado en sus vacaciones, con el 18% del total. Barcelona es la provincia en la que más dinero dejan los visitantes foráneos (23% del gasto total) y las islas Baleares, donde el desembolso de los extranjeros supera con más distancia al de los españoles.

http://bbvatourism.vizzuality.com/

Post has attachment

Post has attachment
Per si us vau perdre l'entrevista a Alberto Ortiz de Zárate sobre com ha de ser l'Administració del segle XXI: https://www.youtube.com/watch?v=Rv7edrZRveM

Post has attachment
El juny del nou any que ve farà deu anys que vaig publicar el llibre 'Innovar x Internet', de la mà de l'EAPC. Ara he decidit posar-lo a la Xarxa amb una llicència CC BY perquè tothom en pugui fer el que vulgui. I us ho volia comunicar primer als xipaires. Que tinguem, doncs, un 2015 ben obert i compartit ;-)))

Post has attachment
Per si voleu veure la conversa sencera entre Gina Tost, Josep Maria Ganyet i un servidor, per a l'Esguard de la mà de Germà Capdevila i d'una cerveseta :-)
Wait while more posts are being loaded