Profile

Cover photo
azs yana
Attended pulau pinang matriculation
Lives in Malaysia
249 followers|153,077 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

azs yana

Shared publicly  - 
1
Aieda Abdullah's profile photoazs yana's profile photo
2 comments
 
huhu. yooo . tu lah . respect tak tahu .
 ·  Translate
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
ar nayan's profile photoazs yana's profile photo
2 comments
 
haha . we can't !
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
 
Serabut kelapa dan TERCENGANG bila aku di invited ke dalam satu group di facebook. Ingatkan post2 and sahabat2 kat situ sehaluan dengan nama group tu,tapi realitinya TIDAK, langsung tidak. Atau lebih ...
1
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Have her in circles
249 people
Redland M's profile photo
MAZUIN AHMAD KIPRAWI's profile photo
yana khabli's profile photo
Pawan Jha's profile photo
Afiq Firdaus's profile photo
Narathip Rattanaworapong's profile photo
Ashik A's profile photo
Fiona Grafik's profile photo
Una Mushi's profile photo

azs yana

Shared publicly  - 
1
Aieda Abdullah's profile photoazs yana's profile photo
2 comments
 
hahhahha. kakakku sudah gilerrr blog :D
 ·  Translate
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
suhaimi s sukit's profile photo
 
mudah je ingat allah dengan selawat kepada nabi muhammad saw, zikir, sifat 20 sedekah al fatihah  3kull dan sedekah  segala pahala amalan kepada nabi muhammad saw, para nabi, para sahabat nabi, para sabililah, para waliyullah, para guru, para sahabat, pada keturunan kita yang telah meninggal dunia serta kepada kedua ibu bapa kita, muslimin muslimat, mukminin mukminat dan terakhir sekali pada diri sendiri. solat mesti quamat, alfatihah mesti dengar sampai ke telinga sahaja. rukuk dan sujud mesti ucap dalam hati, kerna itu doa pada kita ketika solat. setiap perbuatan dalam solat mesti takbir , ALLAH dan HUU AKBAR. tahyat awal, akhir dan salam mesti baca dengar sampai ke telinga, serta setiap salam mesti di jawab (assalam mualaikum warah matullah, walaikum salam warahmatullah wahibaroukatuh). dan ingatlah belajarlah ilmu usuludin ( asal usul ) ia itu awalludin awal-awal. sekian itu sahaja buat masa ini. wassallam.
 ·  Translate
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

azs yana

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
249 people
Redland M's profile photo
MAZUIN AHMAD KIPRAWI's profile photo
yana khabli's profile photo
Pawan Jha's profile photo
Afiq Firdaus's profile photo
Narathip Rattanaworapong's profile photo
Ashik A's profile photo
Fiona Grafik's profile photo
Una Mushi's profile photo
Education
  • pulau pinang matriculation
  • universiti malaysia kelantan
  • politeknik perak
  • perak matriculation
  • kedah matriculation
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Do or do not, There are no try.
Introduction
Hye uoolss. ini halaman suka-suki. aku menulis ikut kata hati . cheewahh XD
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
YouTube
Contributor to