Profile cover photo
Profile photo
nana ruzana
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Check out this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
Saya jual kacang
Assalamualaikum Sedang mencuba satu lagi peluang perniagaan InsyaAllah akan buat sebaik mungkin Doakan ------------------------------  Nak rasa?  ---------------------------------- Whatsapp:0129165065 ------------------------------------------------------...
Add a comment...

Post has attachment
Baju kurung pesak gantung version 5
Assalamualaikum Stok baru dah mai dah Lawa dik non Mai pilih naaaa Nak order? PM ke page::nanako shoppe  atau wassap/sms::0129165065  Stok lama pon ade yang still available..boleh try tengok previous entry ye .
Add a comment...

Post has attachment
Baju raye lagi
Assalamualaikum Wahaahhahahaha...baru je upload baju yang dealer kasik last week.. dah masuk design baru.. Jemput la membeli belah ye.. PS: Suke betol yg purple floral ngan tribal oren... cam kanak2 riang je..              
Add a comment...

Post has attachment
Baju raye
Assalamualaikum Ohoiiii...ujung bulan dah nak pose... Harap sangat dapat kutip pahala berganda... Masa untuk ubah yang mane tak betol.. Harap istiqamah...Harap doakan kejayaan saye.. Ok..btw,baju kurung raye saye dah settle...ngehehehee... Bukan ape,kalo ti...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Perrgghh..lame tak update.. kalo dah datang malasnye.. OK..kalo ade sape2 yang tanye baju kurung pesak kain cotton aritu,sume dah abes.. Memang dealer saye ni kalo amik baju tadek simpan2..sume kene kasik clear baru masuk baju baru ye adik2....
Add a comment...

Post has attachment
Blouse cotton
        Assalamualaikum Ni adik beradik ngan kain baju kurung yg na upload siang tadi Silelah jamu mata dan buat tempahan ye.... Material: Japanese Cotton Ciri-ciri:  kain tahan lasak, sejuk, tidak jarang apabila dipakai dan cantik apabila dipakai.Biasanya ...
Add a comment...

Post has attachment
Baju kurung pesak gantung kain cotton
                   \ Assalamualaikum Dah start cari baju kurung untuk hari raya? Atau nak pakai gi opis je? Material: Japanese Cotton Ciri-ciri: kain tahan lasak, sejuk, tidak jarang apabila dipakai dan cantik apabila dipakai.Biasanya ia sedikit keras sebel...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded