Profile cover photo
Profile photo
Ade Arif
574 followers
574 followers
About
Ade's posts

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Slenco
Lirik Lagu Slenco Artis : Cak Dikin feat Ami DS wanita : Mas kangmas namine sinten? pria : Sakniki dintene Saptu wanita : Masa kangmas kesah teng pundi? pria : Sapi kulo pun manak pitu wanita : Duh aduh jenengan pripun? pria : Sakniki pun mboten ngalor wani...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Sengit
Lirik Lagu Sengit Artis : Manthous feat Nurhana Wanita : Bola-bali tak kandani yo mas yo Bola-bali tak aturi yo mas yo Kowe lungo awan bengi lali anak lali bojo nuruti karepe ati Pria : Tak kandani wanti-wanti yo dik yo Lungaku golek rejeki yo dik yo Aku mu...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Sentir Lengo Potro
Lirik Lagu Sentir Lengo Potro Artis : Didi Kempot [ Koor ] (Buukak, warunge wis dibuukak) Warunge dibuka (byak) Ditoto sendok cangkire Panas kebul kebul Nyamleng tenan wedang rondene Peteng rememng remeng Manis manis pelayane Sentir lengo potro Ngesir ora b...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Stasiun Balapan
Lirik Lagu Stasiun Balapan Artis : Didi Kempot Ning stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane koyo wong kelangan Kowe ninggal aku Ra kroso netes eluh ning pipiku Da a... Dada sayang Da... ...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Terminal Tirtonadi
Lirik Lagu Terminal Tirtonadi Artis :  Didi Kempot Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni Ngenteni sliramu, ning kene tak ...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Taman Jurug
Lirik Lagu Taman Jurug Artis : Didi Kempot Ning kuto Solo, Mudo lan Mudi Ing taman Jurug ing Pinggir Bengawan Solo Mudo lam mudi, awan lan bengi Do suko suko nanging ojo ngiket janji Cahyaning  bulan nrajang pucukng cemoro Angin kang teko sasat nggowo gendi...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Wes Hewes hewes
Lirik Lagu - Wes Hewes hewes Artis : Didi Kempot Wes Hewes Hewes Dikandani ora ngrewes Nganyelke ati Wes Hewes Hewes Ganti klambi langsung bablas Tanpo basa basi Wes Hewes Hewes Molor koyo permen karet Ra mari-mari Janjine teko ditunggoni nganti wengi Ra ba...

Post has attachment
Public
Lirik Lagu Wuyung
Lirik Lagu Wuyung Artis  : Sunyahni Laraning lara Ora kaya wong kang nandhang wuyung Mangan ra doyan Ra jenak dolan nèng omah bingung Mung kudu weruh woting ati duh kusuma ayu Apa ra trenyuh sawangen iki awakku sing kuru Klapa mudha leganana nggonku nandhan...

Post has attachment
Public
Lirik Zulfika
Lirik Zulfikar Artis : Rhoma Irama (Zulfikar) a-ya-ya-ya-ya (Zulfikar) ya… (Zulfikar) oi-oi-oi-oi-oi (Zulfikar) o…i Zulfikar orang memanggilku Zulfikar itulah namaku Sebagai penyanyi kutempuh hidup ini Menghibur hati yang sedang sedih Menghibur hati yang se...

Post has attachment
Public
Lirik Zubaidah
Lirik Zubaidah Artis : Mansyur S Zubaidah…. Zubaidah…. Sayangku Aku Suka Kamu  …Ya Ya Ya Ya Ya Aku Sayang  Kamu …Ah Masa Iya Kalau Kau Tak Percaya Belahlah Dadaku Didalam Jantung Terukir Namamu Kalau Kau Tak Percaya Coba Lihatlah Didalam Hatiku Terlukis Waj...
Wait while more posts are being loaded