Profile cover photo
Profile photo
MMSZ - Magyar Műanyagipari Szövetség
4 followers -
A műanyag a XXI. század anyaga
A műanyag a XXI. század anyaga

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Az ember alkotta anyag - a XXI. század anyaga elnevezésű konferencia célja a polimerekkel kapcsolatos ismeretszerzés folytatása. 
3 évvel ezelőtt indult útjára rendezvénysorozatunk, annak érdekében, hogy tájékoztassuk a hallgatóságot az iparág fejlődési irányairól, a társadalom szerepéről a fejlődésben, s nem utolsó sorban ezen értékes anyag megbecsüléséről, amely az emberiség életminőségének javításában kulcsszerepet játszik.
Következő konferenciánk 2014.12.12-én kerül megrendezésre a Magyar Tudományos Akadémián.
A rendezvény programja: http://huplast.hu/Company/huplast/Az_ember_alkotta_anyag-20141212.pdf
Add a comment...

Post has attachment
2013. december 13-án ismét megrendezésre került Az ember alkotta anyag - a XXI. század anyaga elnevezésű konferencia a Magyar Műanyagipari Szövetség szervezésében a tudomány fellegvárában a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében. 

Ígéretünkhöz híven folytattuk a társadalmi párbeszédet a mesterséges polimerekről, újból középiskolai diákokat és tanárokat hívtunk rendezvényünkre, azzal a céllal, hogy kiváló tudósok tolmácsolásában ismerjék meg a legújabb felhasználási lehetőségeket, kutatási eredményeket. 

Egy kalandos utazásra invitáltuk vendégeinket az ember alkotta anyag csodálatos világának felfedezésére, a bölcsőtől a bölcsőig szemlélet megismerésére. 

A konferencián készült videókat a csatolt hivatkozáson tekinthetik meg.
Add a comment...

Post has attachment
Az MMSZ a Magyarországon működő műanyaggyártó és műanyag-feldolgozó vállalatok szakmai érdekképviseleti szervezete.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded