Profile cover photo
Profile photo
Amyra Adylla
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Kerabu Maggi Homemade
Assalamualikum wbt dan selamat petang. Pertama kali rasa kerabu maggi yang dibeli oleh Cik Zatilini dekat Taman Perumahan Kurnia Jaya terus terpikat..mula-mula nak try macam nak dengan tak nak je..bila try sekali,.fuhh!!! terus terpikat..sehinggakan pergi m...
Kerabu Maggi Homemade
Kerabu Maggi Homemade
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aiskrim goreng homemade
Assalamualaikum wbt dan selamat petang. Hari tu aku ada buat aiskrim vanilla oreo..senang je nak buat letak susu pekat,susu cair,susu kotak,ovelatte,esen vanilla kemudian putar atau blend sampai gebu..lepas tu letak dalam bekas dan sejukkan..lebih kurang 4 ...
Aiskrim goreng homemade
Aiskrim goreng homemade
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Semalam
Assalamualaikum wbt dan selamat malam semua..again, I'm back. Ini adalah cerita semalam..the most hectic day..tired but really-really happy..kisah dimana semuanya tentang jemputan kahwin..semalam 31 May 2014 aku menerima tiga undangan kenduri kahwin dan sat...
Cerita Semalam
Cerita Semalam
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
True Sadness
Gambar ni diambil di pesbuk..sekali tengok terus gelak..hahaha..sebab aku pernah je mengalami situasi ni dulu-dulu..bila mesej dah dihantar, tengok-tengok dah seen tapi tak di replay..lepas tu kembung sorang-sorang..haha..tapi tu dulu sekarang dah tak ambil...
True Sadness
True Sadness
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Seuntai kata untuk dirasa
Mengapa harus kau mengalah, Pada dugaan kau menyerah, Orang yang kalah  ialah orang yang tidak pernah melangkah, Tidak pula cuba untuk berubah, Dalam agama tidak akan ke syurga, hanya dengan berkata, "Aku mahu ke sana" Tanpa usaha. DEEP!!!  P/S: Berubahlah ...
Seuntai kata untuk dirasa
Seuntai kata untuk dirasa
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rumahku Syurgaku
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua Bangun-bangun je dari tidur keluar bilik
temgok-tengok takde orang kat rumah..rumah sunyi..adik yang bongsu pergi
sekolah, ayah pergi kerja dan mak opkos pagi-pagi macam ni ada kat kebun bunga
dia..maka tinggal lah...
Rumahku Syurgaku
Rumahku Syurgaku
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tea Beng Madu Osem
Assalamualaikum wbt dan selamat malam..Hi you
all..Im back..hehe..setelah lama tak mengupdate blog..al-maklumlah bizi dengan
kelas, praktikum, proposal, exam dan berbagai-bagai lagi..ok tak nak merapu
panjang-panjang..berbalik pada tajuk entry di atas. Haa!...
Tea Beng Madu Osem
Tea Beng Madu Osem
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AKU DIRISIK
Aku telah dirisik  Hamboi! Tajuk entry tak leh bla,.boleh mengundang
trafik paling tinggi ni..hehe.. kesahnya begini sebelum hari rombongan merisik
datang sedara mak mencari jodoh untuk anak kawan dia..setakat tu je yang aku
dengar dari perbualan mak sebab ...
AKU DIRISIK
AKU DIRISIK
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SAHABAT
Setiap orang mempunyai sahabat dan begitu juga
aku (cewwah! Ayat permulaan tak boleh bla,. sama macam nak buat karangan time
SPM dulu jep)..hehe..ye la, nak ceritakan disini bahawasanya semua orang ada
sahabat..kalau ditanya kepada aku tentang apa nikmat-ni...
SAHABAT
SAHABAT
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kita perlu sentiasa mengingati
Satu malam tengah-tengah khusyuk tengok
tv,.masuk satu mesej dari seorang kawan..kawan ni perempuan ok. Kawan  :  Weh, wak gapo? Aku      : Duk tengok movie kat laptop,.nok prabih
stok movie hok ado,.baru jah teringat ke mu petang takdi..hehe Kawan  : Hehe....
Kita perlu sentiasa mengingati
Kita perlu sentiasa mengingati
myrabella90.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded