Profile cover photo
Profile photo
syahirah samsuddin
1 follower -
to dance in the rain to laugh with the wind to spread the wings to fly to reach and touch the sky
to dance in the rain to laugh with the wind to spread the wings to fly to reach and touch the sky

1 follower
About
Posts

Post has attachment
sepi seorang tua
Di penghujung senja itu Kulihat Pohon rendang itu masih lagi tumbuh berdiri Tegak memayungi panas mentari Ditemani  daun-daun yang saban
waktu keguguran Dan dia Masih lagi setia menanti di samping pohon itu Masih tegar menyuburi Masih setia membajai agar pu...

Post has attachment
MH370
Dah nak masuk seminggu orang dok cerita pasal kes MH370 tu. Sampai ke hari ni masih tak ada berita lagi. Dan yang paling pening, semakin hari semakin banyak orang buat spekulasi sendiri. Ada yang kata hilang kat dunia lain, ada yang kata kena hijacked denga...

Post has attachment
Careless
Terasa macam nak marah diri sendiri sebab careless tak ingat dunia. Otak ni tak tau kenapa lembab sangat sampai tak boleh nak ingat benda-benda penting. Dulu aku pernah kena marah dengan lecturer sebab tak bawak nota masa kelas. Ni semua gara-gara masalah p...

Post has attachment
what a day
Rabu, 01:27 am. Terasa hari ni berlalu dengan pantasnya walaupun tadi dalam kelas FYP rasa macam masa tak bergerak langsung. Hari ni hari yang agak memenatkan.  Kelas aku hari ni start pukul 2, sampailah pukul 7 malam. Non-stop Kelas pukul 2 tu kelas minor....

Post has attachment
Uncle dan sampah
Selasa, 01:13 am. Kat ruang tamu tu masih lagi meriah dengan gossip-gossip semasa. Wilayah Kelantan punya spot. Dan aku, walaupun dah mengantuk tapi masih belum terasa nak tidur. Sebab banyak sangat benda nak kena settle, banyak lagi benda nak kena fikir bu...

Post has attachment
semester baru
pukul 1.54 pagi. mata masih lagi segar walaupun rasa macam nak pitam sebab penat tadi. Dah masuk minggu kedua kuliah, baru tercapai hajat nak buat entry. Sungguh, terasa banyak benda yang nak express, tapi macam tak terluah. Tahun ketiga. Makin mencabar. ma...

Post has attachment
Girls Day Out KKJ
Menunggu kemunculan paper terakhir adalah satu benda yang sangat memeritkan. Ibarat rumah kat kampung tu dah nak lari pergi Paris . Tambah memeritkan lagi bila kita ambil sikit paper, tapi nak tunggu dua minggu nak habis exam. Jadi, masa yang senggang yang ...

Post has attachment
sabar
Dalam banyak-banyak benda, 'sabar' itu paling susah nak laksanakan. Dah banyak kali aku pernah kalah dengan emosi aku sendiri. But i won't ever give up. I keep trying myself to be patient, no matter what. sebab sabar itu indah sebab sabar itu manis sebab sa...

Post has attachment
Tahun Baru 2014
Oh, parah. Dah pukul 4 pagi, mata aku segar bugar lagi. Siap excited nak tengok drama korea lagi. oh yes,   adakah ini petanda bahawa aku bakal rajin pada tahun 2014? hahaha Dekat facebook, ramai sangat yang update pasal azam tahun baru? tak kurang juga yan...

Post has attachment
Cerita Langkawi 2013
Update tentang perkara yang sudah basi. Tiga hari daripada cuti study week aku dihabiskan di Langkawi, ikut kakak dengan abang ipar aku. Tiga hari sahaja, bukan tiga minggu okay. Everything is being sponsored. Aku hanya bawak diri berbekalkan RM100 hinggit ...
Wait while more posts are being loaded