Profile cover photo
Profile photo
Anis Zahidi
3,014 followers
3,014 followers
About
Posts

Post has attachment
Nikko Placenta White
1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli
wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit
berminyak . Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :- βœ” Memutihkan muka & seluruh badan βœ” Tegang serta ...

Post has attachment
Berkelah di Teluk Batik, Lumut
Assalamualaikum , pada hari ahad yang lepas Anis dan keluarga pergi berkelah di Teluk Batik yang terletak di Lumut Perak .. Kami bertolak lebih kurang pukul 12 tengahari sebab nak masak makanan dulu dan tunggu kakak balik dari meniaga dari Memory Lane *sesi...

Post has attachment
Salam Aidilfitri, Salam Kosong-kosong ...
Assalamualaikum .. Salam Aidilfitri kepada yg mengenali anis .. Alhamdulillah harini dah masuk hari yang ke-15 Syawal .. Sudah 15 hari Ramadhan meninggalkan kita , tahun ini merupakan Ramadhan dan Syawal pertama sebagai tunangan orang dan mungkin Ramadhan d...

Post has attachment
Merajuk ??
Assalamualaikum ... hampir dua bulan dah anis tak hupdate blog . . anis pun tak tahu kenapa anis tak update .. mungkin malas menulis atau malas nak memikir .. mungkin masih lagi merajuk dengan blog kesayangan ni .. mohon terliur :P Sebenarnya anis sibuk uru...

Post has attachment
Review | Diari Hidup HafizNur Blog ..
Assalamualaikum ... Woww masuk-masuk je blog Diari Hidup HafizNur ni terus anis ternampak header blog yang merahnya makngah tu hihi :) Header cantik & warna merah yang garang tu naikkan semangat anis menulis malam-malam macam gini .. kekeke :) Kalau loading...

Post has attachment
PROMOSI COMBO WONDER GLOW GOLD !!!
PROMOSI COMBO WONDER GLOW GOLD WONDER GLOW GOLD + SNAIL WHITE - RM175 (SM) RM185 (SS) WONDER GLOW GOLD + SECRET BUST UP - RM170 (SM) RM180 (SS) WONDER GLOW GOLD + SATIN SKINZ - RM190 (SM) RM200 (SS) WONDER GLOW GOLD + ROYAL SLIM - RM150 (SM) RM160 (SS) WOND...

Post has attachment
Flawless Skincare MURAH !!!
Kelebihan Flawless Face Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; - Jerawat - Jeragat - Pore - Tona tidak sekata - Parut jerawat - Mampu mencerahkan kulit - Tiada penggelupasan - Juga boleh digunakan di badan - Panau - Jerawat di badan - Masalah bau bada...

Post has attachment
Attention !! Peserta 1st Queen Typo Giveaway 2014 Versi Blog ..
Assalamualaikum .. anda peserta 1st Queen Typo Giveaway 2014 yg lepas ?? ok jangan nangis .. anis ganti balik penyertaan korang dalam versi page :) sesiapa yang nak join boleh ke Official Queen Typo :D

Post has attachment
MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway
Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)

Post has attachment
Giveaway DIBATALKAN !!!
Assalamualaikum .. selamat malam , maaf menganggu korang semua .. harap maaf ya 1st Queen Typo Giveaway 2014 dibatalkan atas ada masalah yang lagi besar dari masalah blogspot tapi anis janji yang giveaway ini akan disambung di page Official Queen Typo .. An...
Wait while more posts are being loaded