Profile cover photo
Profile photo
Fatimahanizan Tim
Feeling good
Feeling good
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Assalammualaikum

Saya berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang kejururawatan...objektif kami sebagai jururawat sudah tentunya ..memberi perkhidmatan kesihatan yang baik kepada pesakit...dan kami percaya prevention is better dan cure...dan kami percaya ..untuk mendapat kesihatan yg baik ..adalah melalui....mengamalkan cara hidup yg sihat...pengambilan vitamin adalah satu cara yg bagus ...dalam membantu..mengekalkan kesihatan .
Tapi saya tahu ramai lg masyarakat yg kurang percaya dengan pengambilan vitamin...dalam bidang perubatan kebiasaannya pun doktor-doktor..akan memberi vitamin sekiranya pesakit datang mendapatkan rawatan..contoh vit c.ini kerana vit c membantu meningkatkan imuniti..badan seseorang...apabila imun sistem meningkat secara tak langsung membantu.mempercepatkan proses pemyembuhan...

Jadi semua....jangan takut nak makan vitamin..kerana adalah lebih baik makan vitamin daripada terpaksa makan ubat-ubatan..yang lain..

Jom kembali sihat bersama shaklee..pada yang belum mengambil..vitamin ...ini kerana 'mencegah adalah lebih baik dari menyembuh'..

Saya percaya vitamin- vitamin shaklee adalah yg terbaik...ini kerana .ia dihasilkan dari sumber alam yg semulajadi...insyaallah..

Jom kembali sihat bersama -sama dengan saya..

Fatimahanizan....nurse shaklee anda

0125197428..ipoh perak


Vitamin yang terbukti selamat...digunakan insyaallah....
No votes yet
-
votes visible to Public
Poll option image
0%
sumber semulajadi..
Poll option image
0%
Kajian terperinci dan terbukti
Poll option image
0%
Melalui pelbagai ujian klinikal
Poll option image
0%
Diperbuat dari sumber semulajadi
Poll option image
0%
Mengandungi nutrient yg terbaik
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded