Profile cover photo
Profile photo
Koroknai Porta
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Saját kertünkben termett :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Céges sikereinek alapja a csapatmunka.  
Megoldás: CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek vállalkozásunkat. 1992-óta foglalkozunk falusi vendégfogadással. Eredményesen tevékenykedünk mind a szállásadás, mind vendégségbe érkező csoportok fogadását illetően. A tavasz köztudottan a céges bulik, csapatépítő tréningek ideje. Ezek az 1-2 napos rendezvények összekovácsolják cége dolgozóit egy jól működő eredményes csapattá. 

Debrecentől 50km-re Bárándon várjuk vendégeinket. Régi bútorokkal hangulatosan berendezett kemencés vendégházunk kényelmesen kiszolgálja a céges rendezvényekhez fűzött igényeket, akár 40 főig. Jó helyen, kellemes környezetben 20 fő elszállásolására van kapacitásunk, azonban a településünkön több vendégfogadónál is meg lehet szállni.

A céges rendezvények kiszolgálására projektorral, hangosítással rendelkezünk. A szórakozást pedig szekerezés, lovaglás, íjászkodás és a település látnivalóinak megtekintése biztosítják. 

Kemencés és szabad tűzön készült ételekkel pedig az elvesztett energia pótlásában sem lesz hiány! Nagy füves udvarunkon ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Egyedi igényeket is szívesen megvalósítunk!

Jöjjön el hozzánk dolgozóival és álljanak megújult csapatként munkába!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kedves Szülők, Óvónénik, Tanító nénik!

A Koroknai Porta ebben az évben is szeretettel várja az óvodás és általános iskolás csoportokat egy napos kirándulásra.

4-5 órás programunkkal, megújult tartalommal, még több érdekességgel várjuk azokat a gyerekcsoportokat, akik megismerkednének a múlt hagyományaival, szeretnének egy napot jó levegőn tölteni, akikben él a versenyszellem és nyitottak az új dolgokra.

Egy napos programunk témája a múlt megismerése, nagy vonzereje az állatok közelsége, a vidék íze és a vendégszeretetünk!

Részletekről és árainkról, kérjük érdeklődjön e-mailben (bela@koroknaiporta.hu)!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"A Veranda magazin értékmentő és hiánypótló építészeti, lakberendezési magazin a vidéki élet romantikájával." Márciusi száma kiemelkedően foglalkozik Hajdú-Bihar megyével. A témán belül a Koroknai Portáról is megjelenik egy cikk, amelyet ajánlunk kedves Mindannyiuknak! Keresse az újságárusoknál!
Add a comment...

Post has attachment
Elkészült az új weboldalunk! Sokkal több tartalom és kép, hamarosan több nyelven is! Iratkozzon fel hírlevelünkre és szerezzen érdekes információkat a környékbeli programokról, rendezvényekről. Hátha Ön is kedvet kap a kiruccanáshoz!
Add a comment...

Post has attachment
Falusi vendégfogadó Bárándon, Hajdú-Bihar megyében. Családias fogadtatás, vendégszerető emberek és kiváló szolgáltatások biztosítják, hogy megismerkedjen a látogató a vidéki élet szépségével, kultúrájával. 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded