Profile cover photo
Profile photo
ana je la shazailaana
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Percutian ke Langkawi
Berkulat dan berhabuk sudah blog aku ni ah, sekian lama tidak update kan sebabnya adalah bosan ditambah dengan malas itu jak so, jangan membebel ana. Back to motif aku merajinkan diri update blog ni adalah mahu berkongsi tentang percutian kami pi Langkawi h...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Otai terus berbisa vs. pesta buku berbisa :)
Assalamualaikum Hai olss..mood nak mengupdate blog tetibe datang lak ni mesti kes exam pagi tadi..excited sangat nak jawapankan sampai terlepas satu point nak explain. Lain kali baca soalan tuk betul-betul ana je la jangan gopoh sangat!! haha..ah, abaikan s...

Post has attachment

Post has attachment
Kelantan Mari :)
Assalamualaikum Beberapa minggu yang lepas dengan penuh excitednya aku telah menjelajah ke kelantan buat kali yang kedua..First dulu gi kelantan gi rumah kama (antara geng12) itu pun untuk attend majlis kahwin Kakak kama dan gi jejalan beberapa tempat juga ...

Post has attachment

Post has attachment
Car Boot Sales
Assalamualaikum Alkisahnya, pada 1,3,2014 ini aku dan budak-budak kelas akan mengadakan satu program yang diuruskan oleh kami sendiri iaitu 'Car boot Sale'. Sebenarnya bukanlah kami yang sepenuhnya yang handle project ni, kami hanya diarahkan untuk mengurus...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded