Profile cover photo
Profile photo
Emmie Marja
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Hello Again... Tentang Fahri..
Fahri dah nak 4 Tahun dah ...  Yeay... Anak mommy dah besar... nak dapat adik dah tak lama lagi... selepas 2 kali keguguran.. semoga adik Fahri yg ketiga ni mampu bertahan sampai ke akhirnya..  Cerita tentang Fahri, macam-macam rasa yang ada... Gembira, sed...
Hello Again... Tentang Fahri..
Hello Again... Tentang Fahri..
pieceofemmie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hello Again...
Bismillahirrahmanirrahim.... Macam dah berabad tak ber'update' blog ni.. Sadis... Last post taun 2015 kot... ahahaha Cerita selamat tinggal kota metropolitan dah jauh tinggal di belakang.. Sekarang dah bertapak di Kuching.. Dua tahun... pelabagi dugaan.. pe...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Kami : Selamat Tinggal Kota Metropolitan
Assalam... InsyaAllah.. kurang dari 3 bulan kami akan meninggalkan kehidupan di kota metropolitan ini.. Mahu mencuba nasib di Sarawak tanah tumpah darahku... Ajakan encik suami yang pada mulanya aku timbang sebagai main-main rupa-rupanya SERIUS! Macam tak p...
Add a comment...

Post has attachment
Usaha untuk mendapatkan zuriat
Assalamualikum... Salam Syaaban..  Hari ni aku nak kongsi sedikit al-kisah sebelum kehadiran Ahmad Fahri Adha... cerita biasa je.. ehehe Selepas berkahwin tahun 2010, aku yang kononnya naif, berfikiran bahawa bila dah kahwin kebarangkalian untuk dapat anak ...
Add a comment...

Post has attachment
Sumpahan Taik
Hola... Pernah tak korang dah buang air, dah flush dengan yakin sekali pandang balik dalam mangkuk tandas 'benda' tu ada lagi.. tak lepas!!!!! Ergghhhh.... itulah yang aku namakan 'Sumpahan Taik'..  Sejak masuk tahun 2015 nih ni kali kedua aku kena.. memand...
Sumpahan Taik
Sumpahan Taik
pieceofemmie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
5 sebelum 5 : Sakit
Hola Hilang gastrik datang pulak kegatalan yang melampau. Dalam seminggu dua kali melawat doktor. Nasib baik belum GST .. ahahaha Sekali sebab gastrik. Dua minggu lepas datang angin tak selera makan. Dah makcik gastrik pun datang la melawat.. bagi pengajara...
5 sebelum 5 : Sakit
5 sebelum 5 : Sakit
pieceofemmie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Fahri : Mula belajar bercakap
Hola! Salah satu siri kebahagiaan seorang ibu ialah bila si anak dah pandai panggil 'ibu', 'mama', 'umi' dan sewaktu dengannya. Pertama kali mendengar Fahri memanggil 'Mommy' atau lebih tepat lagi ikut sebutan Fahri "MaMay", aku dah rasa bahagia sampai ke b...
Kisah Fahri : Mula belajar bercakap
Kisah Fahri : Mula belajar bercakap
pieceofemmie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tired Thursday
Hola! Mentally and physically tired! Simptom2 tak larat tu dah ada.. 2 bulan cuba menjadi gagah, dan nak terus jadi gagah sampai bila-bila.. Nak jadi macam 'supermom' seperti yang laki aku selalu label kan pada perempuan2 yang dia rasa hebat kat luar sana.....
Add a comment...

Post has attachment
Bila mata menggedik-gedik
Hola! Sangat tak suka bila mata menggedik-gedik.. Sangat tidak selesa.. Dah dua hari.. ingatkan hari ni dah hilang.. Punca? Stress kah?  phase 1 & phase 2 salah grid..kena check balik measurement untuk structure works..... hmmm.... Terlebih coffee kah? pagi...
Bila mata menggedik-gedik
Bila mata menggedik-gedik
pieceofemmie.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded