Profile

Cover photo
Ben Ashaari
1,133 followers|40,834,513 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Maleficent
Huhu.. pasti ramai dah tengok movie ni kan ? Tarikan utama , Angelina Jolie.. Ok , lakonan dia dari dulu mmg buat aku duduk tenteram. Awalnya aku malas nak tgk movie ni sbb dia pegang watak jahat. Tapi memandangkan aku dah tgk Edge of Tomorrow ari tu , maka...
 ·  Translate
4
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Zahra Nur Iman , hari ke 20..
Gambar atas .. Hari ke 2 atau 3 ..Berat , 3.75kg .. Panjang 52 cm Bawah ni  , hari ke 20..  , 4.54.5kg.. Panjang , aku tak ukur lagi. Tunggu sebulan usia baru check balik segalanya.. Hurm...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Nyawa keluarga lebih bernilai !!
Servis kereta. Tiap tiap bulan , capai 5 ribu kilometer !!! Ulang alik umah aku ke umah mak aku saja sehari hampir 200km.. Terkejut ??? Tak pe laaa..sementara masih ada ... Mahal ke ?? Aku mintak diorang check macam macam terutama enjin , tayar .. esok nak ...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Kanser lidah ayah aku..
Hurmm .. Makin besar ..Camana boleh kena ? Rokok.. sila la merokok puas puas .. Camana nak hilang ? Hurmm.. esok operatiom.. Tak tau la berapa lama .. Dia pun dah redha dan menyesal sebab merokok .. Dulu si perokok dok ingat , mati , mati terus jer .. Tak k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Berubat cara alternatif..
Seorang kenalan di FB mesej aku dan syorkan utk berubat cara kampung yang mana ada sedara maranya juga pernah ada kanser , berjaya diubati dgn mematikan urat yg dijangkiti virus tersebut.. Hurmm.. Pening gak ni .. Operation bapak aku tu 8hb.. Jap lagi nak g...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Bersenam di rumah ..
Malas gi gym ? Segan ? Atau takde masa ? Gi cari gym ball ni dan lalukan senaman ringkas di rumah.. Sehari 30-45 minit dah la.. Lepas subuh tu buat la skit atau petang petang ..  Haaaa.. aku siap bagi carta dah ni .. Jangan tunggu lemak berlipat lipat baru ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In his circles
108 people
Have him in circles
1,133 people
Asyik Izas's profile photo

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Sebelum dan selepas..
Ni gambar 2 minggu membujang, Makan kurang terjaga. Hasilnya , aku kurus !! Heee... Semalam .. aku balik Kelantan.. Di sini , aku byk makan.. ..Mak , ertua rajin memasak. Dulu , laaaaaaagi rajin.. Memang boroi aku.. Manakala Qhaliff lak ..  semakin kurus.. ...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Kena pantau Qhaliff ..
Aah.. dia sayang sgt dah adik dia ni .. Wife cerita , kalau dia terjaga malam .. dia akan gi peluk cium Zahra .. huhu.. Ni pom sibuk nak dukung dah !!  Bahaya .. bahaya.. Awak kecik lg Qhaliff oiiii.. Daddy kena simpan gambar ni .. Nanti besar besar , kalau...
 ·  Translate
5
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Berjaga di hospital..
Hurmm.. sejarah dalam hidup aku ! Hari ni , dua orang yg aku sayang berada di tempat yg sama. Ayah aku di tingkat 4 , pakcik aku yang dipindahkan dari Hospital Pulau Pinang ..ditempatkan di tingkat 3 .. dan dia menunggu utk pembedahan. Aku  , naik turun ke ...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Berubat cara alternatif..
Seorang kenalan di FB mesej aku dan syorkan utk berubat cara kampung yang mana ada sedara maranya juga pernah ada kanser , berjaya diubati dgn mematikan urat yg dijangkiti virus tersebut.. Hurmm.. Pening gak ni .. Operation bapak aku tu 8hb.. Jap lagi nak g...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Kanser lidah gara gara rokok ..
Hurmm.. Adik ipar aku yg baru pulang dari HKL , bgtau aku bahagian mana yg akan di buang masa pembedahan ke atas ayah aku nanti... Hurmm.. Gambarajah bahagian lidah bergaris tu nanti akan dibuang.. Kanser tahap 1 katanya ..  Esok  , baru aku sempat nak gi l...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Ben Ashaari

Shared publicly  - 
 
Semakin menyelerakan..
Heheee.. rasa rosakkan diet malam ni .. Ingatkan tak nak makan. Tapi alang alang menghidu bau beger .. baik telan terus kan ? Sedap !! Makan terus di sini , lebih sedap ! Kat mana ? Lava Grill Restaurant kat belakang balai polis Seri Serdang , Kuala Lumour ...
 ·  Translate
3
Add a comment...
People
In his circles
108 people
Have him in circles
1,133 people
Asyik Izas's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Male