Profile cover photo
Profile photo
O'gosh Iskandar
252 followers
252 followers
About
O'gosh's posts

Post has attachment
DIY Distressed Wood Signage
A ssalamualaikum dan Hi again semua..DIY kali ni adalah diy yang paling direquest stakat ni....Ramai PM saya di FB sebab nak tau cara senang yang amat2 saya buat Signage ni...TQ sebab berminat...Maka dengan itu ahkak berbesar hati buat tutorial suka suki ge...

Post has attachment
DIY Minifigure Wall Display From Pringles Tube
A ssalamualaikum dan hai semua..Sekali sekala meroyan kat sini bagi orang rindu lebih2 sikit....Kali ni nak share mengenai satu lagi projek DIY for my kids room. Projek ni lebih kepada reorganizing plus a lil' bit of decor punya theme la...So, xnak buang ma...

Post has attachment
Azrell's JAWSOME 6th Birthday
A ssalamualaikum dan H ai again..Suka sangat update sesuka hati kan....Kali ni nak cerita sikit pasal sambutan harijadi anak saya 2 hari lepas....Bz hidup akak ni dik...xde masa sangat2 handle bisnes sticker dan DIY kecil2an di FB dan bz handle seisi rumah....

Post has attachment
Diy TYPO Inspired Pennant Flag
A ssalamualaikum dan hai semua..Kali ni nak share Diy Wall Art saya yang sangat mudah...dan juga murah....Inspirasi saya datangnya dari produk Typo...sebenarnya malas nak buat...Tapi disebabkan xde wordings yang saya suka so saya decide nak custom sendiri.....

Post has attachment
Projek LEGO Goodies
A ssalamualaikum dan hai semua..Kali ni nak share another projek DIY yang dah lama saya buat...biasalah....lama sangat x update kan...post pun benda2 dah basi..kikiki...Yang melampaunya kebasian post kali ini adalah kerana betul2 dah setahun baru nak update...

Post has attachment
DIY Paper Stamping
A ssalamualaikum dan salam sejahtera semua...Kali ni nak share idea DIY yang ala2 kedekut dan pemalas sikit....Kenapa kata kedekut...sebab ada yang ber'bunyi' kata DIY2 saya ni cuma 'cheapskate' dan murahan.....Well, it's ok...terpulang....Memang tujuan say...

Post has attachment
Diy Wall String Art / Key Holder
A ssalamualaikum again dan salam sejahtera...Kali ni nak share tutorial mudah salah satu aksesori hiasan dalam usaha saya mendeko rumah...Maklumlah...saya bab2 deko rumah x pandai manapun...tapi saya cuba jugakla mana yang boleh Diy tu memang favourite sang...

Post has attachment
Aydean is 4 and He's Wheeling on The Bus
A ssalamualaikum dan salam sejahtera semua...Kali ni nak cerita sikit berkenaan sambutan harijadi anak ke-2 saya...Aydean. Kali ni kami pilih tema "Wheels on the Bus" sebab Aydean ni memang suka sangat dengan bas...Sampai 1 hari naik tension pulak dengar la...

Post has attachment
DIY Teacher's Day Gift Mug-Latepost
A ssalamualaikum dan hai semua..Seperti biasa sejak x kerja ni memanjang je post2 basi dari saya....Kali ni betul2 punya Latepost...Tq pada yang x jemu2 paksa  ingatkan saya untuk update blog setiap kali ada pape DIY...DIY memang banyak...dah kira soulmate ...

Post has attachment
DIY Spa Set
A ssalamualaikum dan hai semua..Kali ni nak share sikit pasal hadiah yang saya DIY yang untuk adik saya yang menyambut ulangtahun kelahiran Februari lepas...Well, xdela SPA sangat khennnn...Tapi kira set untuk mem'pamper'kan diri la...Lama dah teringin nak ...
Wait while more posts are being loaded