Profile cover photo
Profile photo
Den Uijl tuin en infra
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Bladeren vallen, onkruid wordt duidelijk zichtbaar en vaste planten sterven af. Het is weer tijd om uw tuin winterklaar te maken!

Om uw tuin er weer verzorgd uit te laten zien voor de winter verrichten wij vele werkzaamheden. www.denuijltuineninfra.nl/tuinonderhoud
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met sierbestrating bent u er zeker van dat uw tuin in elk seizoen mooi is om te zien. Uw tuin is in de winter vaak een stuk minder mooi om te zien, uw gras en beplanting zijn meestal niet om aan te zien. Met sierbestrating behoudt u de sfeervolle uitstraling van uw tuin!

www.denuijltuineninfra.nl/sierbestrating/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ons hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra verzorgt alle onderhoud, advies en aanleg van tuinen. Onze service in tuinonderhoud is uitermate breed: wij doen alles wat met groen te maken heeft en bieden u zodoende een totaalpakket aan!
Neem voor meer informatie over onze werkzaamheden eens een kijkje op onze website.
www.denuijltuineninfra.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe tuin ontwerpen vergt veel meet- en denkwerk. Den Uijl Tuin & Infra helpt u bij een tuin ontwerpen en geeft voorbeelden van tuinontwerpen. Voordat wij beginnen met uw tuinontwerp of voordat wij met u in overleg treden is het voor u wel zo makkelijk om een lijstje te maken met uw wensen en ideeën! Naar aanleiding van uw wensen vormt zich een schets.

Meer informatie over tuinontwerp? Neem contact met ons op! www.denuijltuineninfra.nl/tuinontwerp/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een beschoeiing plaatsen is dé manier om uw, aan het water gelegen, tuin volledig af te maken. Er zijn verschillende soorten beschoeiing mogelijk. Hierbij kunt u denken aan houten, kunststof, metalen en beton beschoeiing.

Wilt u meer informatie over beschoeiingen of heeft u vragen? Wij staan altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen. http://www.denuijltuineninfra.nl/beschoeiingen/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een tuin inrichten is moeilijker dan een woning inrichten. Dit komt door de beplanting. Bij het beplanten van een tuin houden we rekening met seizoenen, de jaren, de groei en natuurlijk het nodige onderhoud. Wij van Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra laten u graag zien wat alle mogelijkheden zijn, om zo samen met u tot een mooie beplanting te komen.

www.denuijltuineninfra.nl/beplantingen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Het aantal overkappingen is in de afgelopen jaren stevig toegenomen. Dit is niet gek, want een overkapping van Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra is als het ware een buitenkamer. Je hoeft niet te letten op het weer en hoeft niet telkens alles weer terug naar binnen te ruimen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over overkappingen! www.denuijltuineninfra.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zonder sierbestrating is uw tuin niet compleet!

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om sierbestrating. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor strakke bestrating of verouderde bestrating maar ook voor bewerkte bestrating of natuursteen bestrating. Den Uijl Tuin & Infra overlegt samen met u uw wensen en adviseert zo wat het beste bij uw tuin past.

Kijk voor meer informatie op de website www.denuijltuineninfra.nl/sierbestrating/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wilt u graag een nieuwe tuin, maar heeft u geen idee hoe? Ook voor een tuinontwerp kunt u bij Den Uijl Tuin en Infra terecht! In overleg met uw wensen en ideeën maken wij een prachtig ontwerp. Hoe meer wensen en ideeën u heeft, hoe meer wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

www.denuijltuineninfra.nl/tuinontwerp
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Om uw tuin in mooie staat te houden heeft het periodieke verzorging nodig.
Houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten zich goed en hebben ze voldoende meststoffen. Ook de juiste manier snoeien is van belang. Bij professioneel tuinonderhoud door ons bedrijf garanderen wij u jarenlang tuinplezier.

www.denuijltuineninfra.nl/onderhoud
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded