Profile cover photo
Profile photo
Munirah Azhari
2 followers -
::nobody perfect ::
::nobody perfect ::

2 followers
About
Munirah's posts

Post has attachment
Takziah buat ahli keluarga MH370
Assalamualaikum. Sudah lama rasanya tak berblog kat sini. Pelbagai perkara, kisah, suka duka berlaku. Tapi yang paling terkesan disini adalah kes MH370. Setelah 17 hari, perdana menteri mengumumkan pencarian berakhir di lautan hindi. Allahuakhbar. Terkejut....

Post has attachment
Tahun 2014, Tahun Baru
Assalamualaikum. ahahaaha lama dah tak update. busy lah katakan anyway ni short je .. Happy New Year to U olls.. semoga tahun ni lebih baik * Harap tak terlambatlah ye* For this year ada beberapa perkara yang dah dilistkan as a wishlist untuk tahun ini. 1) ...

Post has attachment
Perubahan :)
Assalamualaikum. Hehe. hope everyone is in good condition Terkejut tak? ahaks. hehe yes I changed my blog's name once again. Dah bermacam-macam nama dah guna. Mula-mula Journey of life lah, kisah lah lepas tu fionanis lah, pastu apa tah.. and last jejari. E...

Post has attachment
Tahun baru dan consistent
Assalamualaikum.. dan selmat malam err ke pagi?? ehehhe. dah lama x update blog, fuhh.. huhu. Sekarang dah pukul 4.13 pg.. eh eh.. dah awal pagi upernya. hehe kenapa xtido lagi? well im doing some homework. :) So its been 1 month and 10 days since i update ...

Post has attachment
Pilihan atau semangat?
Assalamualaikum :) Alhamdulillah sudah sebulan, 7 hari, 21 jam dan 52 minit sejak mula menjadi pelajar kembali :) Macam mana proses pembelajaran ? Alhamdulillah.. masih lagi berada di landasan walaupun masih terkejar-kejar. :) Bila dah masuk course yang ber...

Post has attachment
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 123

Post has attachment
Buku Lama, Tajuk baru :)
Assalamualaikum semua... How are u doin?? Beberapa minggu ni tak dapat nak update as im tooo busy to settle all the things here :) And alha...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded