Profile cover photo
Profile photo
fatihah nazri
About
Posts

Post has attachment
Test Power
haii . pelajar Cosmetology kt sini :) ececece , ak minat makeup2 and edit rambut orang nii . bukan dekat orang jee , diri sendiri pun wajib . penampilan melambangkan perwatakan rigth? so , ape yang kita minat kita wajib usahakan agar kita menjadi better d...
Test Power
Test Power
fatihahnazri.blogspot.com

Post has attachment
AutoShow
tadii punya ceritaa , ada autoshow dekat econsave Sri Mawar :D
AutoShow
AutoShow
fatihahnazri.blogspot.com

Post has attachment
**
haaa , tak stim ? korang mesti fikir laen kan . sebenarnya nak cakap , yang ak daa tak stim nak belajar . malas nk belajar sampai diplomaa tuhh . bukan nak cakap apa , ak pegi sekolah , ape yang diajar , is low . ak bawak teknik tu pegi kerja kt saloon ,  o...
Kak keras Punya Bebel
Kak keras Punya Bebel
fatihahnazri.blogspot.com

Post has attachment
Just Updatee
Assalamualaikum sayang-sayang :) apa khabar harinii eahh ? sihatt ? hm , bagii yang duk asrama mestii tak best kan ? sebab jup lagii daa nak balik asrama . bhahahaha :D kul 3 lagii ak daa nak balik daa . kejup nyee laa 3 hari 2 malam tuu . nothing enough to...
Just Updatee
Just Updatee
fatihahnazri.blogspot.com

Post has attachment
bosann lorhh :(
assalamualaikum , okeyy , harini seriusly bosan . dari pagii sampai malam takda buad apa-apa yg berfaedah pun . hm , semalam okey laa jugak , keluar dari kul 8 malam - 11.30 malam baru balik . harinii duduk rumah jee . pasaii ohh . kerja harini , bangun tid...
bosann lorhh :(
bosann lorhh :(
fatihahnazri.blogspot.com

okeyyy laa . nk buad assigt jup . bubyee

cepattt laa cutiiii . takk sabar nk cutii . nk keje saloon buad sementara . boringg laa tak kerja

takk sabar nakk balikk . hmm :(

banyakk wooo assigmentt. hm

tak sempat buad assigment .
Wait while more posts are being loaded