Profile cover photo
Profile photo
Xander Uitgevers
5 followers
5 followers
About
Xander Uitgevers's posts

Post has attachment
+Marieke van Woesik vond 'Ja, ik wil niet' het allerleukste boek dat ze deze zomer las! "Ik snap dan ook helemaal niet waarom dit boek nog niet bekend staat als één van de must-reads van 2015."

Heb jij 'Ja, ik wil niet' al gelezen?

Post has attachment
4,5 sterren voor Nevel van Olga Hoekstra! 'Wat mij betreft mag er snel een derde deel komen in deze Saksenburchtreeks. Spannend en met de nodige diepgang in zich,' aldus www.vrouwenthrillers.nl

http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekopisbn&isbn=9789401603706
Photo

Post has attachment
Dit najaar in het +Groninger Museum én bij Xander Uitgevers:
'David Bowie is'

Eindelijk komen we dichter bij Bowie dan ooit. Het Groninger Museum toont voor het eerst in Nederland de adembenemende selectie uit Bowie’s persoonlijke archief.

Het bijbehorende boek 'David Bowie is' volgt Bowie’s loopbaan vanaf het begin in Londen, via de doorbraak van Space Oddity en Ziggy Stardust, naar zijn impact op de internationale kunst, mode en muziek van de twintigste eeuw. Het boek – met honderden niet eerder gepubliceerde illustraties, essays en toelichtingen – toont Bowie’s creatieve genialiteit en zijn onuitwisbare invloed op de hedendaagse cultuur.

Post has attachment
Ook zo gek op Italië? Dan is '101 mooiste plekken van Italië' van Saskia Balmaekers van Ciao tutti een echte musthave, aldus Nathalie Paak van Map of Joy.
'Saskia weet ontzettend veel over Italië en kan daar vol temperament, als een echte Italiaanse, over vertellen. Erg aanstekelijk!' - +Map of Joy 

Post has attachment
Vier sterren voor 'De leerling' van Su Quinn! Miranda van The Book Girl had het in één dag uit.

'Zowel het karakter van Sophia als van Marc zijn goed uitgewerkt en komen goed uit de verf. Ben jij een liefhebber van erotische romans? Dan is dit een echte aanrader.' - The Book Girl

Post has attachment
'Ik heb erg genoten van de avonturen van Lily en ik ben blij dat ik weet hoe het boek afloopt. Nu jij!' zegt Jenny van Jenny's Bookcase - boekenblog over 'Ja, ik wil niet' van Eliza Kennedy

Lees jij ook mee?

#chicklit  #roman 

Post has attachment
'Fascinerend om te lezen.' Aldus Sylvia Bleecke op +Hebban Boeken  over 'Dood de vader' van +Sandrone Dazieri. Sylvia geeft de thriller vijf sterren. Heb jij Dazieri al in jouw boekenkast?

'Het verhaal houdt je tot het laatste moment op het puntje van je stoel. In het begin denk je te maken hebben met een "gewone" moordzaak en ontvoeringszaak, maar het gaat veel dieper.' - Sylvia Bleecke

Post has attachment
Altijd nieuwgierig geweest hoe zo'n schrijfproces nou verloopt? Jelmer Jepsen doet een boekje open over de weg naar het creëren van zijn roman 'De circusvrouw'.

Op +Hebban Boeken blikt Jelmer terug op het ontwikkelen van Margriet en haar verhaal en geeft zes tips over wat je nu het beste kunt doen om je door het schrijven heen te sleuren.

Post has attachment
Nog even wegdromen of die last-minute boeken voordat de zomer voorbij is?

Met '101 mooiste plekken van Italië' van Saskia Balmaekers en 'Mijn Berlijn' van Marjolein van der Kolk +BerlijnBlog  kan jij jouw favoriete plekje uitzoeken! Waar ga jij naartoe?
Photo

Post has attachment
De ontroerende oorlogsroman 'In naam van mijn moeder' van Hanni Münzer wist de redactie van Xander Uitgevers te grijpen.

Ook Nancy Walburg kon het boek niet wegleggen.

'Bijzonder is de manier waarop de auteur onder woorden weet te brengen wat voor effect de Tweede Wereldoorlog heeft, zelfs vier generaties verder.

Eenmaal begonnen in het boek is het maar moeilijk weg te leggen. Een prachtig verhaal, zeker als je liefhebber bent van een boek wat niet alleen mooi is, maar je ook aanzet tot nadenken.' - Nancy Walburg, Banger Sisters
Wait while more posts are being loaded