Profile

Cover photo
Peter Jespersen
Worked at DTU-CEE
Attended DTU
Lives in Brøndbyøster
168 followers|260,729 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
Ohh, hvor blev der lige pludseligt så mørkt at man ikke kan se en hånd for sig....
 ·  Translate
 
Når et parti der beskyldes for at skjule sandheden, mener at sagen er tilstrækkeligt belyst, så føler jeg mig mere overbevist om det modsatte.
 ·  Translate
Den nye Venstre-regering finder, at grundlaget for den danske deltagelse i Irakkrigen er tilstrækkeligt belyst. Og derfor skal Irakkommissionen nedlægges, står der i det regeringsgrundlag, som den nye statsminister præsenterede søndag middag. Det gælder også yderligere undersøgelser af forholdene omkring danske soldaters tilbageholdelse af
6 comments on original post
2
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
...
 
Ved hvert folketingsvalg vågner nationen op til ’Groundhog Day’. Det starter forfra. Ingen er blevet klogere. Alle politikere siger og gør det samme pakket ind i nye vendinger. Vi er lige vidt. De har tilsyneladende ikke erfaret noget som helst på området siden sidste valg. I stedet tror de en masse. Snart tror de noget om kulturforskellene. Snart tror de noget om flygtninges bevæggrunde. Et lidt andet politisk slogan. En lidt anden stramning. Men grundlæggende det samme. Vi resætter og taler om udlændinge, som om verden i bedste fald har stået stille, men helst er den blevet meget værre. Et skridt frem. To tilbage.

Jeg burde ikke skrive dette her. Jeg gider ikke at skrive det her. Men jeg gider heller ikke en genopførelse om fire år. Jeg ønsker mig en valgkamp, hvor Løkke kan trykke på knappen, uden at alle trækker det slidte udlændingekort. Og hvis de alligevel gør, får vi brug for at opveje det med alle de ikkesærlige historier.
 ·  Translate
Jeg skriver dette indlæg på vegne af de mange danske muslimer og flygtninge, som bare gerne vil leve trygt som 'ikke-særlige'.
3 comments on original post
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
...
 
Vi har et eksklusivt interview med Edward Snowden.
 ·  Translate
Edward Snowden fortæller om sit syn på NSA-afsløringerne, deres betydning for demokratiet og mediernes rolle i en dansk kontekst.
View original post
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
5
Mads Hansen's profile photo
 
LoL
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
...
 
PipBoy 3000A running Raspberry Pi!
Click to see the pic and write a comment...
5 comments on original post
1
Add a comment...
In his circles
217 people
Have him in circles
168 people
Terence Petersen-Ajbro's profile photo
Animation MU's profile photo
Don Jones's profile photo
Star Trek Community's profile photo
Lasse Lorenzen's profile photo
Ashok Patel's profile photo
Aaron Seigo's profile photo
suman yadav's profile photo
Helen White's profile photo

Communities

30 communities

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
...
 
Netpolitikken er en politik om internet, men omfatter mere end det: den rammer alle som bruger internet til ståsted som politiske væsener.

#itpol   #christopherkullenberg  
 ·  Translate
Det Truede Net er første indlæg i Bitbureauets sommerserie: en dansk oversættelse af Christopher Kullenbergs Det Netpolitiske Manifest.
View original post
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
Hmmm
 
 Det er svært at forestille sig, at et par aber med lommeregnere ville kunne have gjort det værre end CSC.

#hackersagen   #itpol  
 ·  Translate
CSC-Hackersagen har udviklet sig til et karaktermord og vores retsstat bliver `collateral damage`, hvis ikke vi gør noget ved det.
View original post
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
Ikke kønt
 ·  Translate
 
+Peter Kofod har begået et fantastisk indlæg hvor han kaster pinagtigt skarpt lys på den Uafhængige Politiklagemyndighed og systemets totalt manglende evne til at undersøge sig selv.

Det drejer sig om den nyligt afsluttede skandale kaldet CSC sagen. Ja, det er den sag hvor to unge mænd er blevet idømt fængselsstraffe uden nogen som helst former for bevis. Overhovedet.

Ja, det er den sag hvor retsstaten og dens fundamentale principper blev totalt trådt under fode, uden at nogen andre end en flok nørder tog sig af det, og ja det er den sag hvor politiet og anklagemyndigheden har begået et episk justitsmord for at bevare ansigt og redde vennerne hos CSC.

Men nok galde for nu...

I den sag blev det opdaget at Politiets "it-efterforsker", Flemming Grønnemose, havde talt usandt under ed, hvilket udløser en undersøgelse foretaget af den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Den afgørelse er nu kommet, og til alles store overraskelse bliver Flemming Grønnemose frikendt. Chok! Not.

Heldigvis er der nogle flinke sjæle der har lækket hele molevitten til Peter, og han har gennemgået materialet og efter endt læsning er man endnu mere deprimeret end før. Som Peter skriver:

Men lige så vigtigt er, at her – i de dokumenter, som det strengt taget aldrig har været meningen, at offentligheden skulle se – fremgår det tydeligt, at de regler, der bør gælde for alle i en retsstat, bliver bøjet helt til bristepunktet, i hver sin retning, alt efter om den person, der er i politiets søgelys, er én ”vi” ikke kan lide (Anakata og den danske medtiltalte), eller en ”vi” godt kan lide (politiet selv og CSC).

For de to unge mænds vedkommende gælder det, at de og deres absurd underbetalte forsvarere på det nærmeste skal bevise deres egen uskyld. De er jo HACKERE! Mens det for både politiet generelt, og it-efterforskeren Grønnemose specifikt, ikke betyder det fjerneste, at det sort på hvidt kan dokumenters, at de har haft fingrene dybt nede i kagedåsen (som anklager Riisager ville have sagt, mens han klasker sig på låret af grin), eller at de har været så elendige til deres arbejde, at en domstol i et seriøst land ville have kylet sagen ud på røv og albuer.

Velkommen til bananstaten Danmark, hvor korruption og vennetjenester lever i bedste velgående.  :o(

Peter er desværre ikke aktiv her på G+ men hans Twitter er altid glødende: https://twitter.com/peterkofod

#dkpol   #itpol   #csc   #politi   #magtmisbrug   #dkmedier  
 ·  Translate
Når magten undersøger sig selv, får man en hvidvask. Man vil gå langt for ikke at se dum ud. Så langt, at man ser meget dum ud.
2 comments on original post
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Peter Jespersen

Shared publicly  - 
 
 
Dansk Folkeparti mener stadig, at dansk på uddannelser som ikke vedrører sprog, og hvor der ikke er en gæsteprofessor, skal foregå på dansk.

"Hovedreglen må være, at undervisningen foregår på dansk på danske uddannelser. Selvfølgelig skal man undervise i fremmedsprog og have mulighed for en engelsksproget gæsteprofessor. Men uddannelser, der intet har med sprog at gøre, der foregår på engelsk, giver ikke mening."

Lad mig fortælle hvorfor det giver mening:

Mange moderne virksomheder, som f.eks. Universal Robots i Odense, har vedtaget at koncernsproget er engelsk. Altså foregår al snak på engelsk. Hvis man lærer fagtermer på dansk, ved man ofte ikke hvad den tilsvarende term er på engelsk. Samtidig vil dansk koncernsprog gøre, at virksomheden ikke kan jagte de bedste kandidater, men må 'nøjes' med dansk arbejdskraft. Det er altså dumt - på niveau med at indføre kønskvoter.

På min uddannelse foregår al undervisning på engelsk. Det gør, at udenlandske studerende har mulighed for at følge med. Mange af dem har givet tydeligt ønske om at blive i Danmark efter endt uddannelse. De lærer dansk på aftenskole. Og de er hamrende intelligente (i hvert fald de fleste), og har nogle ideer og løsninger på problemer som os dansksprogede ikke kom med. Det er en gevinst [1] for samfundet at have dem her.

Desuden er meget nyt undervisningsmateriale på engelsk. Det være sig på nettet eller i lærebøger - især indenfor teknologi, naturvidenskab og medicin. Hvis alt det skulle oversættes, ville materialerne være forældede før de blev udgivet. Da jeg læste et kursus i Androidprogrammering i foråret 2013 var vores lærebog fra 2011. De to år betød, at bogen anbefalede metoder, som var forældede (fagtermen er deprecated). Vil Dansk Folkeparti virkelig have at vores uddannelse gøres ringere?

[1] http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/03/26/124332.htm
 ·  Translate
Mener DF fortsat, at burkaer skal forbydes, og at indvandrere skal tale dansk i eget hjem?
28 comments on original post
1
Add a comment...
People
In his circles
217 people
Have him in circles
168 people
Terence Petersen-Ajbro's profile photo
Animation MU's profile photo
Don Jones's profile photo
Star Trek Community's profile photo
Lasse Lorenzen's profile photo
Ashok Patel's profile photo
Aaron Seigo's profile photo
suman yadav's profile photo
Helen White's profile photo
Communities
30 communities
Education
 • DTU
  Bachelor of Engineering - IT-Engineer, 2006 - 2013
 • Niels Brock
  Advanced Computer Studies, 1995 - 2003
 • Slagelse Technical School
  HTX (Higher Technical Exam), 1989 - 1990
 • Høng Kommuneskole
  Public school, 1979 - 1989
Basic Information
Gender
Male
Other names
flywheel
Apps with Google+ Sign-in
 • 1941 Frozen Front
 • Virtual City Playground®
 • Super Formula Racing 3D
 • Table Top Racing
 • 4:50 from Paddington
 • Stand O’ Food® Empire
 • Real Racing 3
 • 1010!
 • Cooking Fever
 • Racing Fever
 • ZigZag
Story
Tagline
Talk is cheap - Show me the code
Introduction
Current unimployed, newly graduated Bachelor of Engineering - IT-Engineer. I do a few danish translations. Primarily of QtDesktop programs and Qt end user tools.
Bragging rights
Being me!
Work
Occupation
Unemployed - looking for work
Skills
It-stuff
Employment
 • DTU-CEE
  Doing my thesis, 2012 - 2013
 • Daseko
  Kontorrengøring - ferieafløser, 2011 - 2012
 • Presswire ApS
  Nyhedsklovn, 2011
 • ISS
  Kontorrengøring
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Brøndbyøster
Previously
Høng - Lyngby - Rødovre - Nærum - Vesterbro