Profile cover photo
Profile photo
Mohd Azfar (ujang9897)
399 followers -
Biar tak hensem janji best
Biar tak hensem janji best

399 followers
About
Mohd's posts

Post has attachment
BELI JUBAH DAN KELENGKAPAN UMRAH MURAH DI HAQQI.COM.MY
Salam comel-comel.. Wei...dah nak dekat puasa ni korang dah beli baru raya ke belum..?? aku tanya ni korang jawap la..kalau ye angguk kalau belum geleng..hehe Ok tak kisah la korang nak angguk ke geleng kepala yang penting aku nak share korang port shopping...

Post has attachment
KONICHIWA CAFE RESTAURAN JAPAN HALAL BANGI
Hujung minggu baru ni guwa dengan Yana dan rakan blogger lain makan-makan lepak santai makan di KONICHIWA CAFE yang terletak di Bandar Baru Bangi.. memula malas nak join sebab macam penat.., tapi bila dorang kata nak belanja dan teruja tengok konsep kedai K...

Post has attachment
TELEFON GT MOBILE GT 888 Sempoi
Salam.. 98% manusia berumur 18-60 tahun menggunakan talifon bimbit ye dak..? sama ada korang percaya atau tak dengan fakta ini terpulang la sebab takda penting pun korang percaya atau tak hahaha. Tapi apa yang penting guwa nak share SmartPhone terbaru kelua...

Post has attachment
Minyak Lintah Belacak TOK JALI Mengancam
Salam.., Bila baca tajuk dan tengok produk ni, guwa yakin 80% yang teringin baca adalah yang berjantina lelaki yer dak..?? ahhh kau la yang tengah baca ni hahahaha Dan lebih tepat lagi korang yang lemah tenaga batin..!! hahahahahahah takda la gurau je..., t...

Post has attachment
PropSocial Laman Web Terbaik Untuk Beli Hartanah(rumah)
Salam..., Siapa yang baca artikel ini aku pasti korang berminat untuk memiliki hartanah yer dak..?  atau lebih tepat lagi memiliki rumah pertama. Tahun 2017 ini kita sedia maklum ekonomi negara kita agak tidak stabil dan sepatutnya dalam ekonomi macam ini a...

Post has attachment
MOVIDA POMADE TERBAIK...!
Bila sebut nama POMADE sahaja mesti korang terfikir bab Hipster yer dak..? ekceli Pomade ni dah lama ada, cuma zaman ini dipopularkan kembali oleh geng-geng hipster..., "sukati aku jer" hahahaha.. Ala kalau korang hidup zaman karton Power Rangers ataupun Dr...

Post has attachment
GT GROUP MELEBARKAN SAYAPNYA KE MALAYSIA
Salam..., Wei korang...,pernah tak dengar pasal GT Group..??? Kalau tak pernah dengar maksudnya korang sama macam guwa jugak laa...hehe Ekceli GT GROUP ini dari Singapura.., tapi baru-baru ini mereka dan lebarkan sayapnya ke Malaysia dan tak hairan lah rama...

Post has attachment
JUS DARA VOGUE | TEJA HERBS BAGI TENAGA DALAMAN
Baru ni puan binik ada nak cuba produk untuk beri tenaga dan kesihatan dalaman wanita..., member rekemen JUS DARA VOGUE.., guwa macam biasa la..benda untuk ehem-ehem bini nak cuba bagi  je la hahahaha Tapi bukan la untuk sex je oi menatang ni..., sesuai unt...

Post has attachment
MyTOWN Shopping Centre Sediakan Hadiah Selfie Bernilai RM10,000
Woi korang..!!! Biasa pergi IKEA CHERAS dak..? Siapa pergi IKEA mesti perasan ada Mall baru nak buka yer dak..?? Haaa mall tu nama dia MyTown..!!! MYTOWN ni bakal dibuka pada awal tahun ini iaitu awal tahun 2017 Difahamkan di MyTOWN Shopping Centre ada waya...

Post has attachment
Pengalaman Bercuti Di Swiss Villa Lumut Damai Laut
Sohoq, Ujang dan Awie Syukur..., kerana guwa masih pandai untuk buka blog ini dan boleh mengetuk keyboard untuk update blog bengong ni hehe.., ni saja nak habaq, minggu lepas guwa dengan rakan blogger sempat pergi bercuti ke Swiss Villa Lumut Perak . Guwa p...
Wait while more posts are being loaded