Profile cover photo
Profile photo
Pere Cornellà
133 followers
133 followers
About
Pere's posts

Post has attachment
Molt interessant recull d'apps per a iPad classificades segons allò que volem dels nostres alumnes.

Post has attachment
Aquesta és la tasca que he fet per al tercer mòdul. Està creda amb una eina per iOS anomenada Showme. És molt fàcil d'utilitzar. Us deixo l'enllaç aquí sota...

Post has attachment
PISSARRA INTERACTIVA i III: Explain Everything

Personalment és la meva app preferida per fer videotutorials o explicacions amb pissarra interactiva. Molt versàtil, amb moltes eines, força intuïtiva i fàcil d'utilitzar. Permet incloure arxius de diversos tipus per treballar-los i "guixar-los".

És la meva preferida perquè, a més de poder fer una bona postproducció, també admet obrir una finestra on veure una pàgina web i també permet tenir preparades diverses pantalles amb contingut diferent, de manera que és molt senzill oferir grans quantitats d'informació simplement canviant de pàgina.

A més, compta amb un bon tutorial que pots descarregar a iBooks.

Post has attachment
PISSARRA INTERACTIVA II: Doceri

App molt completa, amb moltes prestacions i amb possibilitat de fer postproducció d'allò que has gravat.

Junt amb la següent que presentaré, és de les més completes que he trobat.

Post has attachment
PISSARRA INTERACTIVA I: Showme

Inicio un seguit de tres recomanacions sobre pissarres interactives per crear videotutorials o històries o explicacions o...

Aquesta és la primera que vaig provar. Molt senzilla d'utilitzar, amb unes prestacions interessants. És molt fàcil d'utilitzar per part de nens i nenes. Permet fer pauses per poder fer esquemes o dibuixos que apareguin ràpidament a la pantalla. No s'hi pot fer postproducció.

Post has attachment
He estat provant diverses eines per fer podcasts. La que m'ha acabat agradant força és AudioBoo. Tinc un iPad i he baixat la versió per a Apple. Malauradament només existeix la versió per a iPhone i, per tant, es veu força petit a l'iPad o, si s'amplia la imatge, es veu força ratat.

Tot i així, l'aplicació és molt versàtil i funciona molt bé.

Un suggeriment: per fer la gravació he utilitzat els auriculars que vénen de sèrie amb l'iPad. I ho he fet perquè porten un micro incorporat. Això fa que el micròfon estigui força proper a la boca mentre parles i, com que no agafa tant de soroll ambient, la gravació final és més clara. En podeu veure una petita mostra en l'àudio que adjunto: http://audioboo.fm/boos/1260748-primera-gravacio

Pere Cornellà Canals

Post has attachment
La mostra d'iMotion. No és que sigui una gran producció (i més ara que acaben de donar els Òscars), però ja serveix per veure com funciona...

Post has attachment
Hi ha una app per fer stopmotion molt interessant. Es diu iMotion HD (https://itunes.apple.com/es/app/imotion-hd/id421365625?mt=8). La versió gratuïta és totalment funcional. La de pagament té l'avantatge de poder comptartir ràpidament les teves produccions a la Xarxa (bàsicament YouTube). Si tens dos dispositius iOS pots tenir una segona aplicació de l'iMotion que fa de control remot sobre l'altre dispositiu. He fet una prova i pinta realment bé. Us la mostro en el següent post perquè no em permet afegir dos enllaços.

Post has attachment
Us deixo una nova aplicació que tant es pot trobar per a sistemes Android com per a sistemes iOS. Es poden fer efectes molt curiosos. És la que he utilitzat per a la pràctica del primer mòdul.

Seguint l'enllaç que apareix al mòdul 1 per poder publicar al bloc com a autor, em porta a una pàgina que no existeix. Faig alguna cosa malament, o l'enllaç no està ben fet?

Moltes gràcies.
Wait while more posts are being loaded