Profile cover photo
Profile photo
Katarina Mostar
5 followers
5 followers
About
Posts

Katarina d.o.o. Mostar jedna je od vodećih informatičkih tvrtki u regiji po svojim kvalitetama, standardima, uslugama i kompetencijama. Kao brend postojimo već 14 godina kroz koje smo stekli iskustvo zahvaljujući praksi i neprestanoj edukaciji. Put prema uspjehu bio je težak u ono poslijeratno vrijeme, no, uz poslovicu "per aspera ad astra", naša vjera i nada u Bosnu i Hercegovinu kao informatički osvještenu i zemlju koja gleda u budućnost jest upravo ono što nas je učinilo uspješnima - naš je naziv, ime kraljice Katarine, simbol Bosne i Hercegovine. Ipak, rijetki su tzv.novopečeni brendovi uspjeli zadržati svoj status IT-a. Danas, kada se teška vremena ponavljaju kroz neke malo drugačije i globalnije okolnosti, Katarina d.o.o. Mostar bilježi samo uspjehe zahvaljujući vašoj potpori i vjeri u nas, jer na kraju krajeva, mi i jesmo tu za vas. U skladu s tim, osmislili smo slogan koji nas jednom rečenicom u potpunosti predstavlja:

„POSTOJE LJUDI I MJESTA KOJE POZNAJETE A DA IH NISTE VIDJELI!“

Razlikujemo se od drugih:

Nismo konkurencija! Uspješnost naše i Vaše Katarine d.o.o. Mostar stečena je poštenim radom, trudom i zalaganjem te kvalitetnim ponudama, našim glavnim atributom koji nas izdvaja od drugih. To su, doduše, i primijetili upravo ti drugi, a oni nas danas nazivaju i svojim partnerima.

Microsoft Corporation: javna multinacionalna korporacija sa sjedištem u Redmondu, USA, osnovana davnog 4. travnja 1975. koja se bazirala isključivo na proizvodnju, razvoj i prodaju Basic interpretera za Altair 800 sustav. Kroz svoj rad i iskustvo stekli su zvanje dominantnih proizvođača software-a za kućna računala, te su tako kao tvrtka i korporacija postali kolijevkom moderne tehnologije. Svojim proizvodima postali su brend broj 1 u svijetu, a njihovim uspjesima nema kraja. Nas, kao tvrtku koja na ovim prostorima ispunjava najviše uvjeta za rad na i sa njihovim software-om, zovu svojim Gold Certified Partner-ima.

EPSON: Seiko Epson Corporation aka EPSON vodeća je japanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom informatičke periferije i najveći je proizvođač printera na svijetu sa sjedištem u Suwa, Nagano, u Japanu. Svoju povijest počinju stvarati kao tvrtka pod nazivom Daiwa Kogyo davne 1942. god kao proizvođači dijelova za ručne satove. Kasnije su započeli proizvodnju svojih ručnih satova te patentirali brojne izume od kojih je prekretnica bio Seiko Quartz Astron 35SQ, prvi automatski quartz-ni ručni sat 1969 god. Kada su na ljetnim olimpijskim igrama 1964. u Tokyu izabrani za službenog (kako su se oni nazivali) time-keepera, bili su suočeni sa tada nesvakidašnjim izazovom, printajućim timerom! Tako su vrijedni Japanci razvili prvi na svijetu miniprinter EP-101, a svaki sljedeći printer nazvan je „Sin EP-a“ ili na Engleskom EP SON. Katarinu je Epson prigrlio u svoje partnerstvo davši joj titulu svog Najvrijednijeg resseler-a na području BiH i regije.

HP (Hewlett Packard): sa sjedištem u Palo Alto u Kaliforniji započeli su kao jedna obična radionica u garaži, a osnovali su je Bill Hewlett i Dave Packard. Sada su jedna od vodećih proizvođača informatičke opreme na svijetu. Ispočetka nisu bili usredotočeni na jednu vrstu posla, već im je lepeza zahvaćala sve vrste elektroničkih uređaja sve do 1990-ih godina kada se orijentiraju na informatičku opremu i ulaskom u 21 stoljeće, u partnerstvo pozivaju i Katarinu d.o.o. kao svog HP Preffered partner-a.

Mnogi partneri bez kojih mi kao informatička firma ne bismo mogli raditi su hvalevrijedni, te ovom prilikom pozdravljamo i zahvaljujemo se svima njima, počevši od IBM-a, Intel-a, ASUS-a, Dell-a, MSI-a, Acer-a, Canon-a, Genius-a, Logitech-a, Kaspersky-a, BitDefender-a, pa do naših partnera i vendora/distributera Kimtec-a, CT computers-a i mnogih, mnogih drugih.

Usluge:

U svom asortimanu usluga nudimo Vam sve vrste licenciranja softwarea (posebno Microsoftovog), sklapanja konfiguracija i prodaje svih vrsta informatičkih potrepština, a ako imate problema sa fiskalizacijom, mi smo pravi kojima se trebate obratiti... U kratkom roku od par tjedana, otkako je počela era fiskaliziranja, naš se tim može pohvaliti sa nekoliko stotina uspješno izvršenih fiskaliziranja...Sve detaljnije o fiskalizaciji pogledajte ovdje.

I na kraju, hvala Vama, dragi prijatelju, što ste posjetili našu stranicu, a za sve ostale informacije tu smo za Vas na adresi

Dr. Ante Starčevića 48 u Mostaru
ili na broj telefona i mail
0038736/326-426, katarina@katarina.ba

Srdačno, Vaša
Katarina d.o.o. Mostar
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded