Profile cover photo
Profile photo
Van Bavel Advocaten
18 followers -
Niche kantoor op het gebied van financieel strafrecht
Niche kantoor op het gebied van financieel strafrecht

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Mirthe Kamp heeft zich sinds gister weer bij ons team gevoegd na een verblijf in het buitenland. Op haar pagina op de website kunt U meer informatie vinden: http://vanbaveladvocaten.nl/mensen_mirthe_kamp.htm
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Op onze website kan u niet alleen informatie over Van Bavel Advocaten vinden, maar ook mediapublicaties en vakliteratuur. Tevens bieden wij hier twee nuttige handleidingen aan ("Hoe te handelen bij een inval door FIOD, of andere opsporingsinstanties" en "Hoe te handelen bij een verhoor in een strafzaak").
Add a comment...

Post has attachment
Witteboordencriminaliteit klinkt voor velen als een onwerkelijke wereld waarin strak in het pak geklede mannen met een stalen gezicht grote sommen geld verduisteren. Voor anderen is het een keiharde realiteit. Voor bestuurders die een gevangenisstraf boven het hoofd hangt, voor managers die in langslepende processen verwikkeld zijn, voor organisaties die zich niet aan negatieve media-aandacht kunnen onttrekken.
 
Een realiteit waarin schuld en stommiteit elkaar afwisselen, maar uiteindelijk gaat het daar niet om. Het financieel en economisch strafrecht heeft grote invloed op de persoonlijke levenssfeer. Strafrechtadvocaten van Van Bavel Advocaten schrijven over rechtspraak en wet- en regelgeving op het gebied van business crime: persoonlijke verslagen, opinies, en beschouwingen, adviezen en feitelijke verhandelingen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded