Profile cover photo
Profile photo
Sue Norrman
39 followers
39 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
OKONOMIYAKI - Japanese Pancake yang sangat sedap!
ASSALAMUALAIKUM!! Haaaa tu dia. Kita ke japan pula  ye hahaha.. Berangan jap tapi nak samapi ke sana entah bilanya. Okonomiyaki!! nama nya enak di dengar dan sesedap resepi nya juga. makan ni pasti nak lagi dan kenyang nya mengalah makan nasi. rasanya sanga...
Add a comment...

Post has attachment
Bihun Goreng Udang Mudah dan sedap.
Assalamualikum!! Apa khabar semua? Lama tak entri rindu pula rasanya... sebenarnya entri kali ini merupakan resepi lama yang menunggu untuk di update dan kini kita gagahi juga. memandangkan sekarang cuaca teramat sejuk walaupun tak ada snow lagi. Bila dah s...
Bihun Goreng Udang Mudah dan sedap.
Bihun Goreng Udang Mudah dan sedap.
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Smoked Salmon Sandwish
Assalamualaikum!! Selamat pagi di tahun yang baru dan semoga sihat hendaknya. Pagi ni SN lambat sarapan dan tak tahu makan apa. Bila cuaca semakin sejuk perut pun semakin kuat menyanyi tapi SN memang kena tahan untuk tidak terlalu mendadak makan. Proses die...
Smoked Salmon Sandwish
Smoked Salmon Sandwish
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2018
Selamat Tahun Baru 2018
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Danish Sandwish Breakfast Style
Danish Sandwish Breakfast Style
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salmon With Garlic Butter Lemon Sauce
Salmon With Garlic Butter Lemon Sauce
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Crispy Cream Puff Sama Cream Special
Crispy Cream Puff Sama Cream Special
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Spicy Prawn Fettuccine
Spicy Prawn Fettuccine
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pandan Panna Cotta Terlajak Laris
Pandan Panna Cotta Terlajak Laris
semaniskasturi.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded