Profile cover photo
Profile photo
Врати Борман - кв. Лозенец
288 followers
288 followers
About
Posts

Post has attachment
Как да боядисате входната врата - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - Входните врати изискват определена поддръжка като редовно почистване, атмосферни влияния и от време на време заслужена освежаване. Новият слой боя е чудесна възможност да смените цвета на входната врата и да обновите първото впечатление на Вашия дом.

Post has attachment
Какъв звънец за входната врата да изберем? - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - Звънчевата инсталация издава звук, който ви предупреждава за посетител, без значение къде се намирате в дома си. С широката гама от възможности, които съществуват по отношение на цвят, стил, материали и специални функции, възможно е да се затрудните да решите какво да сложите. Все пак, има само два основни типа звънчеви инсталации: кабелна или безжична.

Post has attachment
Входните врати представят вашия дом - Богата цветова гама и възможност за различни облицовки има и при металните входни врати. Те отговарят на високите стандарти за сигурност и притежават специални многоточкови заключващи системи. Патронът и допълнителните аксесоари пък повишават спокойствието на домакинствата, тъй че не се колебайте да закупите врати от метал на по-добра цена.

Post has attachment
Как да направим правилен избор на интериорна врата? - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - За да преценим коя врата е най- подходяща за дома ни, трябва да се запознаем с някои основни характеристики. Каква е ролята на интериорната врата?

Post has attachment
Вижте как да изберете качествена входна врата - Няколко начини да изберете добри входни врати. Входната врата е визитката на вашия дом, тъй че не я подценявайте.

Post has attachment
Защо да се спрем на блиндирани врати за дома? | Arzid - B нaчaлoтo нa вceĸи eдин ceзoн фиpмитe внocитeли нa блиндиpaни вpaти ĸaтo Бopмaн Koмepc пpeдлaгaт щeдpи oтcтъпĸи, oт ĸoитo мoжe дa ce възпoлзвaтe. Πpoлeттa и лятoтo ca пoдxoдящи зa peмoнт нa дoмa ви, тaĸa чe имa гoлямa възмoжнocт дa иcĸaтe дa инвecтиpaтe в ĸaчecтвeни вpaти c дълъг живoт. Eтo зaщo ви пpeдлaгaмe дa пoтъpcитe aĸтyaлнитe нaмaлeния в мpeжaтa и дa нaпpaвитe нaй-дoбpaтa пoĸyпĸa. https://www.arzid.com/blindirani-vrati-za-doma/

Post has attachment
От какво зависи цената на интериорните врати | Личен съветник - Ако искате може да видите каталог на интериорни врати от Борман, където всички продукти са представени с актуалната си цена. Всички останали елементи като ключалки и аксесоари се заплащат допълнително, според тарифите на избраната от вас фирма.

Post has attachment
На какви интериорни врати да се спрете - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - Вътрешната врата трябва да се затваря плавно, да има естетическа визия, която радва собствениците и не на последно място, да бъде здрава и устойчива на шум, студ и други. Каним ви в Борман Комерс за повече подробности по темата и ви желаем всичко добро.
На какви интериорни врати да се спрете - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни
Подборът на интериорни врати за апартаменти, къщи, офиси и прочие обекти е труден, не заради друго, ами защото съществува голямо разнообразие на българския пазар. Сложната селекция на стил, цвят и обща визия предизвиква десетки коментари у мнозина семейства в страната. classen-ceni-polski-interiorni-vrati-2015Стана практика домакинствата да наемат специалисти по интериорен дизайн, за да им помогнат при съчетанието …
webshop-bg.net

Post has attachment
Три причини да закупим метални врати за дома или офиса - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - Недопустимо е да купувате евтина външна врата, защото след време ще се наложи да я сменяте. Металните врати вече не са толкова скъпи, тъй като конкуренцията е голяма и всеки се стреми да изпъкне с продуктите си. В мрежата има и много магазини предлагащи специални промоции на клиентите си.

Post has attachment
Червен интериор за вашата кухня - Webshop - оценка на сайтове за врати и кухни - Интересен факт е, че червените кухни се налагат като мода в световен мащаб. Дизайнерите не спират да го използват в ресторанти, бирарии, механи и друг тип заведения. Едва ли обаче се учудвате, че това е така спрямо информацията, която получихте до момента.
Wait while more posts are being loaded