Profile cover photo
Profile photo
Борман България
289 followers
289 followers
About
Борман България's posts

Post has attachment
Борман България - офис - Офис на Борман България в Белите брези. Работи с дистрибутори и клиенти за покупки на едро. В магазина на долния етаж има монтирани мостри на видовете врати, които предлага фирмата.

Post has attachment
По какво да познаем добрите входни врати - Една входна врата трябва да обединява красив външен вид, устойчивост на климатични промени и не на последно място да защитава нашия дом от влизане с взлом и грабежи. В търговските вериги ще намерите всякакви модели входни блиндирани врати, които ще задоволят всяко ваше изискване. Разбира се, ние ви препоръчваме да не купувате най-евтините стоки, защото последните няма да ви гарантират нужно качество.

Post has attachment
Врати Борман България фронт офис - Google+ - Врати Борман България фронт офис - Google+ Врати с цени - интериорни врати и входни врати с цени - налични модели на склад в София. Доставка и монтаж за 10 дни на складови наличности. Фирмата предлага полски интериорни врати и турски входни врати в София. Фирмата е от 9 години на пазара и е наложила собствен стил за предлагане само на качествени врати. Ниски цени за високо качество - това предлага Borman Commerce.

Post has attachment
Какви са качествените дървени врати на пазара - Eдин oт ocнoвнитe въпpocи днec e ĸaĸ дa пpeцeним ĸaĸви дъpвeни вpaти дa зaĸyпим зa дoмa cи. Hиe oт Бopмaн Koмepc мoжeм дa пишeм мнoгo пo тaзи тeмa, ĸaтo ce зaпoчнe oт пpaвилнoтo cлeпвaнe нa лaмeлитe дo пpeцизнoтo шлaйфaнe, ĸoeтo дaвa зaвъpшeн вид нa пpoдyĸтa.

Post has attachment
Борман България, кв.Белите брези - Магазин и офис на Борман България в квартал Белите брези на улица Дойран 9-б (ъгъла на Дойран и Смърч). В магазина има изложени интериорни врати от Полша и България и входни врати от Турция. Телефони за контакти и работно време в сайта.

Post has attachment
Борман България, кв. Лозенец - Борман България - Google+ страница. Адрес на фирмата - България, София, улица Стоян Михайловски 8 Входни, пожароустойчиви и интериорни врати в София от Борман България. Полски, турски и български врати - на склад и по поръчка - на ниски цени.

Post has attachment
Какви са актуалните цени на вратите в София - Мнозина се запитват какви са актуалните цени на новите врати в столицата, защото е дошло времето да сменят старата си врата и да дадат по-добър външен и вътрешен вид на жилището си. Ние ще се опитаме да ви запознаем как се определя стойността на входните или интериорните врати и какво е най-важното,

Post has attachment
Как да изберем подходящи интериорни врати - Първото нещо, което трябва да направите при избора на интериорни врати е да ги съчетаете с цветовете на вашето жилище. Те трябва да отиват на цветовата гама

Post has attachment
Виж темата - Борман Комерс - здрави врати за дома и офиса - Борман България, София - предлага здрави и красиви врати за дома и офиса.

Post has attachment
Как и къде да намерим стабилни входни врати - Много хора изпитват нужда от стабилни входни врати, които да им гарантират добра защита срещу престъпни помисли и в същото време да им осигурят топлоизолация и противодействие срещу външни шумове, които смущават спокойствието ни. Разбира се, пазара за врати е много голям и вие може да намерите дървени и метални варианти на достъпни цени.
Wait while more posts are being loaded