Profile cover photo
Profile photo
Борман
288 followers
288 followers
About
Борман's posts

Post has attachment
Експерт Дива ЕООД - счетоводство и контрол - Счетоводно обслужване от Expert Diva в гр.София. Счетоводни услуги и консултации. Цени на услугите на счетоводителите - за фирми - единични консултации и годишен абонамент.

Post has attachment
Важни фактори при закупуване на нова врата - Най-точни сведения за намерите в този сайт за интериорни и входни врати на Борман, където специалистите споделят любопитна информация с потребителите. Ако се спрете на външна врата, то гледайте най-вече системата за заключване, като последното може да бъде двустранно, тристранно и дори четиристранно.

Post has attachment
Онлайн консултация на тема интериорни врати - В случай, че точно вие сте един от много хора желаещи да закупят интериорни врати, с които да постигнат по-добра визия за дома си, то е препоръчително да направите консултация преди покупката. Обикновено информация относно видовете врати може да намерите в специализираните магазини и фирмите предлагащи такива продукти, а другия вариант, е да се допитате до интернет.

Post has attachment
Време е за почивка в планината - B cлyчaй, чe тъpcитe poмaнтиĸa и ĸpacoтa, тo oтидeтe във „Bилa Caли“, ĸoмплeĸc, ĸoйтo ce нaмиpa в ĸypopт „Tpeщeниĸ“ в Pилa плaнинa. Pилcĸaтa пpиpoдa, pибoлoвът и pecтopaнтитe ca нa виcoĸo paвнищe, тaĸa чe нe чaĸaйтe пoвeчe и oпaĸoвaйтe бaгaжa cи. Peзepвaциитe ce пpaвят пpeдвapитeлнo, тъй ĸaтo имa мнoгo жeлaeщи дa изĸapaт cвoят нeзaбpaвим oтпycĸ в бaлĸaнa. https://www.arzid.com/vreme-e-za-pochivka-v-planinata/

Post has attachment
Цени на турските входни врати в София - Брошура с цените на турските входни врати на Старчелик - предлага Борман България - с магазини в кв. Лозенец и кв. Белите брези

Post has attachment
Цени полски интериорни врати Борман - Новата брошура с цени на полските интериорни врати в София - от Борман България - всички модели в брошурата се поддържат на склад. Цените на вратите са актуални от 15 юли 2017 година.

Post has attachment
Богат избор на дървени интериорни врати в София - Изборът на вътрешни интериорни врати от Борман Комерс може да бъде много лесен и дори забавен. Клиентът получава десетки различни варианти, изобилие от цветове, атрактивни шарки и всичко необходимо за един по-хубав и стилен дом. Имайте предвид, че в София съществуват буквално стотици магазини и фирми предлагащи врати на различни цени.

Post has attachment
Пет важни неща за входните врати - В тази статия ще напишем петте най-важни неща, за входните врати от фирма Борман Комерс, които ще ви гарантират уют, топлина и стил за обектите ви, без значение къде се намират те. И така нека преминем към същността на нещата.

Post has attachment
Интериорните врати – красиви и функционални - Едва ли има човек, който не е виждал интериорни врати през живота си. Те се отличават с прекрасна визия и разбира се, функционалност, която включва топло и звукоизолация. Цената на тези продукти не е ниска, но за сметка на това вие може да избиете парите си с течение на времето. Енергийната ефективност и здравината на вратите са най-важните фактори, за които трябва да съблюдаваме.

Post has attachment
Какви интериорни врати ще намерите на пазара - На пазара съществуват вътрешни и външни интериорни врати. Основната им идея е подобряването на визуалните качества на дадено помещение и придаването на повече функционалност. От дизайнерска гледна то...
Wait while more posts are being loaded