Profile cover photo
Profile photo
Erik Einarsson
116 followers -
Rabiat internetist
Rabiat internetist

116 followers
About
Posts

Post has attachment
Den 16 maj har vi kallat till uppstartsmöte för Piratpartiet Örebro!

Inför supervalåret 2014 är det nu dags att börja planera arbetet! Det är superviktigt att ni är med och tar chansen att vara med och bestämma hur Piratpartiets verksamhet i Örebro ska se ut!

Vi kommer under mötet välja en styrelse och skapa både verksamhetsplan och budget. Du behöver inte ha några förkunskaper och du förbinder dig inte till något, men det vore supertrevligt att träffa dig. :)

Mötet kommer äga rum torsdagen den 16 maj 18.00 på Café Deed i Örebro.

Om du har frågor och/eller funderingar så skriv i loggen eller kontakta Erik Einarsson på 072-251 99 42 eller erik.einarsson@piratpartiet.se
Add a comment...

Hej!

Vi kommer behöva styrelsemänniskor, valberedning och revisorer, och det väldigt snart. Det vore awesome att försöka samla in människor som kan vara med och ta plats i styrelsen, det andra löser vi sen.

Jag tycker att det behövs lite peppande och uppmuntrande inlägg om hur awesome det är med en styrelse på Gplus, facebook, mailledes och via andra kanaler. Kan vi hjälpas åt att få ihop något/några inlägg som vi kan posta på varje ställe? Jag har fullt upp med UP FS och UP Öst den kommande veckan men jag deltar gärna i mån av tid, men jag skulle gärna se att vi hjälps åt.

Utöver detta så hoppas jag att vi kan snacka med vänner och bekanta som verkar det minsta intresserade.

Hur låter det?

Post has shared content
Awesome shit is awesome!
Add a comment...

Post has attachment
Vi skapar text! Check it out!
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment
Hah, snodde http://gplus.to/EnRIz dirrmode. Skönt att få den då jag inte kunde ha det på varken Facebook eller Tuben! :P
Add a comment...

Okay guys! Since non-swedish people added me to their circles, which language is most appropriate to use for the profile and why? :) Share your thoughts.
Add a comment...

Upptäckte precis hur man taggar folk. (Y) Man kan dock inte tagga sig själv, bra eller dåligt så går det på fejan iaf. Känns inte direkt nödvändigt, dock.
Add a comment...

Märkligt att så många facebookvänner ville ha invites då jag nämnde att farmville inte fanns här.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded