Profile cover photo
Profile photo
Nurul Atiqah
234 followers
234 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment
دروس اللغة العربية
warning; entry panjang berjela Aku bukannya pandai bahasa arab macam Mumtazah. Lahir dari golongan yang pakar bahasa Arab. Sekolah rendah bolehlah lagi sebab senang. Naik sekolah menang rasa macam errrrr.......... kena hadam one by one, slow slow. PAT akhir...

Post has attachment
happy ending? nahhh
it's been a long time since my last post bukan tak mahu update, cuma tak tahu nak tulis apa lagipun bukan ada yang kisah pun kan flips hijab so, lately i've spent too much time on kdramas * astaghfirullah * beautiful gong shim, doctors, uncontrollably fon...

Post has attachment
Once Upon A Time
"We meet people for reasons. Either they are a blessing or a lesson." Dear you , Terima kasih sebab susahkan diri masuk ke dalam semak samun. Terima kasih sudi tebas semak samun yang banyak tu. Tapi, Semak samun tu dah tumbuh kembali after you've gone. Buka...

looking back for the past 5 years, and thinking how childish I am before lol

Post has attachment
e n g l i s h class
"between the lines, between you and me, i hope- we are under the same sky" I'm not fluent in English yet I tried to master in it. Sometimes my English marks higher than my Bahasa that makes me doubt about my warganegara, till I've this thought, am I truly w...

Post has attachment
i still taste the past
My first post for 2017, applause! Heww. Dah lama tak menaip, momentum menaip pun dah berkarat. Puih, So, tetiba tergerak hati nak bercerita pasal benda alah ni, random thoughts at late night. --- Being judged by your past is so not fair . Macam mana kau bol...

Post has attachment
2210
Rindu; Sedang rindu Dan akan rindu
Wait while more posts are being loaded