Profile cover photo
Profile photo
Nurul Atiqah
231 followers
231 followers
About
Posts

Post has attachment
where are we going?
you may not end up where you thought you were going,  but you will always end up where you meant to be. hello guys, it's been a while since my last post.   haih penat la asyik ulang mukadimah yang sama je sebab hakikatnya aku rarely update my blog lol actua...
where are we going?
where are we going?
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pelengkap.
it's been a while since my last post, sorry guys yang menanti my new post muehehe ceh bajet macam ada yang readers yang setia je lol so sepanjang 5 bulan nak masuk 6 bulan jadi penanam anggur berjaya di rumah, tidak lain dan tidak bukan kerja aku setiap har...
Pelengkap.
Pelengkap.
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Choices.
it's been a long day since my last post, mana entah perginya azam nak update blog dengan kerap tu menghilang dah hilang dari radar, tak dapat dikesan gamaknya life is made up of choices. and every choice you make, makes you. setiap hari, setiap detik, kita ...
Choices.
Choices.
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
دروس اللغة العربية
warning; entry panjang berjela Aku bukannya pandai bahasa arab macam Mumtazah. Lahir dari golongan yang pakar bahasa Arab. Sekolah rendah bolehlah lagi sebab senang. Naik sekolah menengah rasa macam errrrr.......... kena hadam one by one, slow slow. PAT akh...
دروس اللغة العربية
دروس اللغة العربية
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Me?
pada tengah hari yang indah ni, selepas habis kelas lesen, aku trylah carik idea nak update blog tapi idea tak datang-datang jugak so aku pun tekanlah reading list nak baca post-post yang menarik perhatian aku and there you go, aku rasa benda ni menarik so ...
Me?
Me?
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Appreciate.
ini sebenarnya cerita beberapa hari yang lalu, or beberapa minggu to be exact, tapi sebab dah lama tak update blog, so rasa nak bercerita jugak, kisah hape akuu waktu tu makan malam kat luar, so sementara tengah tunggu makanan yang diorder tu sampai, tetiba...
Appreciate.
Appreciate.
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG
assalamualaikum and hello there Seronok tau join giveaway LubukSeni.com So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana
okay hello there, rasa macam dah lama tak join giveaway contest semua ni so rasa macam nak berkecimpung kembali sebab manalah tau kan, rezeki berpihak ke kita hikhik syarat dia simple je, so tunggu apa lagi? marilah join! klik je banner kat situ ok :)
Add a comment...

Post has attachment
Limau Ais, Air Kosong
(gambar hiasan je) last week pergi makan kat luar, time tu ada sorang sepupu lelaki sekali sebab dia cuti time tu, tapi takde tiket nak balik kampung, asrama kena kosong tu yang balik rumah aku tu uhu so in total ada lima orang la, my parents, my sister, my...
Limau Ais, Air Kosong
Limau Ais, Air Kosong
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
❤ ❤ ❤
cuaca redup gini, sambil makan yogurt strawberry tesco dan dengar semua OST The Greatest Showman buat aku rasa macam nak update blog, eh dah tertulis new post lol so, dah alang-alang depan laptop ni, tak sah la kalau dalam salah satu tab yang banyak-banyak ...
❤ ❤ ❤
❤ ❤ ❤
rawkkstylo.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded