Profile cover photo
Profile photo
Wilbrink & vd Vlugt Garantiemakelaars | makelaar Lisse - Sassenheim - Noordwijk - Oegstgeest
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Ons nieuwste magazine Beter Wonen ligt deze week op 50.000 matten! Hierin een deel van ons woningaanbod, het jubileum van onze collega Rick Broekhof, een interview met de burgemeester van Noordwijk, de heer J. Rijpstra en alles over onze nieuwe voorjaarsactie!

Post has attachment
A.s. zaterdag 1 april is de landelijke NVM Open Huizen Dag. Voor u de ideale gelegenheid om meerdere huizen op dezelfde dag te bekijken én te vergelijken. Bekijk op onze website de huizen die u zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur kunt bezoeken.

Post has attachment
Wist u dat de lente het beste seizoen is om uw huis te verkopen? Doe daarom mee met onze voorjaarsactie! T/m 21 juni 2017 ontvangt u GRATIS* een fiets wanneer u bij ons een verkoopopdracht plaatst. Maak vandaag nog een afspraak voor een verkoopadvies.

*Vraag naar de voorwaarden op onze vestiging in Lisse. Meer informatie op: www.onsaanbod.nl/nl/actueel/q/ne_id/168
Photo

Post has attachment
Bouwt u in 2017 uw droomwoning in Landwaard te Rijnsburg? In deze groene en waterrijke omgeving zijn twee kavels verkocht en zijn nog slechts drie vrije kavels te koop vanaf € 460.000,- v.o.n. Droomt u alvast mee? Meer informatie via www.landwaard-wonen.nl of neem contact met ons op!

Post has attachment
A.s. zaterdag is de landelijke NVM open huizen dag! U kunt vrijblijvend binnen lopen tussen 11.00 en 15.00 uur bij onze deelnemende woningen: Stationsweg 187, Hillegom - Treslonglaan 5, Hillegom - Burgemeester Bakhuizenlaan 26, Leimuiden - 3e Poellaan 40, Lisse - Driehuizenpark 39, Lisse - Veldhuyzen van Zantenpark 61, Lisse - Westerdreef 7, Lisse - Herenweg 223, Noordwijk - Koningin Astrid Boulevard 29c, Noordwijk - De Vlashoven 30, Noordwijkerhout - Zwarteweg 4, Oud Ade - De Geestlaan 4, Warmond - Watertuin 32, Warmond. Mocht deze dag u niet uitkomen, dan maken wij ook graag op een andere dag een afspraak met u! U kunt contact opnemen via 0252-419049.
Photo

Post has attachment
Hoewel het aantal echtscheidingen licht afneemt volgens de meest recente cijfers van het CBS, is scheiden nog altijd een ‘hot item’. Vanwege de impact op het sociale leven, maar vergeet ook de financiën niet. Vooral als er een huis in het spel is. Waar moet u allemaal aan denken en hoe beperkt u de schade?

Post has attachment
Statig wonen in een herenhuis op Landgoed Sancta Maria.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 0252-419049
Photo

Post has attachment
Fresiastraat 4 te Lisse binnen 1 week verkocht door onze makelaar Roy! Super!
Photo

Post has attachment
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars verkoopt in de gehele regio!
Photo

Post has attachment
Visserkade 2 te Lisse € 698.000,-- k.k.

Op één van de mooiste locaties van Lisse bevindt zich een luxueus en zeer ruim villa appartement (2007), bestaande uit 2 etages met riante (dak)terrassen op het zuiden. Het appartement, met privélift en trappenhuis, grenst aan het water van de Greveling en heeft een eigen aanlegsteiger en inpandige garage. Inhoud 850m³, woonopp. 270m² incl. garage.

Kom vrijblijvend kijken op donderdag 16 maart van 16.00-18.00 uur! U bent van harte welkom!
Photo
Wait while more posts are being loaded