Profile cover photo
Profile photo
Fana Aqim
171 followers -
Life itself
Life itself

171 followers
About
Fana's posts

Post has attachment
Hidup Kita
Hidup kita; Kadang-kadang kita terbang. Kadang-kadang kita berjalan. Kadang-kadang kita menyusur. Kadang-kadang kita tak nak buat apa pun. Nak baring terlantar sahaja. Ada masa kita seronok sangat. Ada masa kita sedih sangat. Ada masa kita boleh beli apa sa...

Post has attachment
Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif Peringkat Universiti Awam Kali ke -2 (2016)
Assalamualaikum. Tarikh : 2- 4 Ogos 2016 Tempat : Universiti Malaysia Terengganu (UMT) Cerita basi tapi sayang nak buang. Pelajaran banyak yang boleh diambil. Pengalaman pula boleh jadi kenangan. Ok lets cekidout! Nama Kumpulan | First Eleven Universiti | U...

Post has attachment
Gerhana Matahari
Assalamualaikum           Gerhana matahari adalah salah satu fenomena yang jarang berlaku, dan untuk tahun ini, ia boleh dilihat oleh penduduk di Malaysia pada pagi tadi 9 Mac 2016 . Di Malaysia, kita hanya akan dapat melihat gerhana matahari separa sahaja,...

Post has attachment
Resepi Daging Berkeju
Assalamualaikum Hujung-hujung minggu ini kemain rajin nak main masak-masak kat dapur.Maka jom kita cuba satu resepi roti lapis daging berkeju ini.Makan panas-panas dengan air kopi..Fuhhh..ngacammm mehh  .  ROTI LAPIS DAGING BERKEJU Resepi Oleh : Sarimah Md ...

Post has attachment
Yong Tau Foo Kg.Pandan
Assalamualaikum Siapa yang terasa nak makan Yong Tau Foo? Haa korang boleh try makan Yong Tau Foo Kg.Pandan ni..memang superb! Kesedapannya of course terletak pada kuahnya.Waktu operasinya memang flexible dibuka 10 pagi hingga 9 malam setiap hari kecuali ha...

Post has attachment
Farewell UTM
Assalamualaikum Listening :The day you went away by M2M 10hb Julai 2015 Second time jejak kaki kat UPNM even the first time was not so good but still, it bring luck for me.Alhamdulilah, syukur Ya Allah pemberi rezeki kepada hamba-NYA kerana memberi aku pelu...

Post has attachment
Resepi : Fudgy Homemade Brownies
Assalamualaikum Baking time! ok let's go for Brownies uolls.. Rujukan : One Lovely Live Bahan-bahannya : 1⅓c semi-sweet chocolate chips (use best quality-Guittard or Ghiradelli) 5 Tbsp butter 1tsp vanilla 2 eggs ¾c sugar ¼tsp salt 3 Tbsp baking cocoa ⅓c flo...

Post has attachment

Post has attachment
Bawal Power Sempoi @ Cyberjaya Sports Arena
Assalamualaikum Lunch time!! Ok set on 1.00 p.m  o'clock kita serbu sama ini tempat haa.. Bawal Power Sempoi! Fuhh..memang power gilaah la.. Gerai ini hanya menyediakan 3 set makan sahaja.Set Ikan bawal, Set Sotong dan Set Ikan keli.Semuanya digoreng beremp...

Post has attachment
Printed paper bag murah serendah rm0.27 sahaja!!
Cepat grab peluang ini!!
Wait while more posts are being loaded