Profile cover photo
Profile photo
Nieda ramly
547 followers
547 followers
About
Posts

Post has attachment
Shauqi naik ETS Dari Arau ke Taiping
Assalamualaikum. Minggu  menghantar anak  masuk ke semester baru minggu 9 dan 10  September . Mak ayah adik kakak ambil kesempatan makan angin sekali.... Sabtu , 9 September lepas kami ke utara menghantar Alia ,  anak sulung ke UUM semula . Selepas satu sem...

Post has attachment
Kad Raya dari Blogger Mazuriah Mohamed
Assalamualaikum Satu-satunya kad raya yang diterima pada Syawal  tahun ini.  Ingatan dari Mazu blogger yang suka berjalan makan angin tu . Respect pada Mazu yang masih rajin menghantar kad melalui pos.  Mana ada orang buat dah kan? Jarang-jarang , tapi touc...

Post has attachment
TERIMA KASIH SWEETIE
Cenderahati dari Sweetie selamat tiba  pada  hari Isnin yang lalu.  Kiriman fridge magnet dari Australia semasa Sweetie bercuti di sana  baru-baru ini  ,   Sebenarnya kiriman barangan yang dipos  telah tiba lebih awal iaitu pada Jumaat lagi, dengan mengguna...

Post has attachment
Rain Town Brother Western , Kamunting
Rain town Brother Western. Kaunter bayaran dan trademark kedai. Sebelum ini dah  cuba makanan western di Deli Cafe yang terletak sebaris dengan kedai Rain Town Brother ini. Kedai yang menghala ke kawasan perisdustrian taiping atau pun dekat sangat dengan St...

Post has attachment
Cuti Esklusif Di Hilton KL
Jom bercuti layankan diri berehat  setelah penat bekerja. Kaunter depan. Siapa kata kat KL takde tempat nak stay untuk bercuti atau
nak manjakan diri berehat dari busy working days. Aku memang workaholic tapi
bila sampai timenya dengan duit yang aku simpan ...

Post has attachment
NABALU PARK, SABAH DI BAWAH BAYU.
Assalamualaikum. Selamat hari raya maaf zahir dan batin......lama akak bercuti dari update cerita .  Dari belum Ramadan , berpuasa sudah  ,  Syawal pun sudah  , dan kini Syawal pun dah tengah bulan  sekarang . Hari ni rasa nak menulislah buat kenangan . Eso...

Post has attachment
JAMBATAN TAMPARULI
Assalamualaikum. Selamat berpuasa buat semua umat Islam yang menunaikannya. Ramadan Kareem. Untungnya tahun ini, 2 minggu cuti sekolah jatuh dalam bulan puasa.  Meriah sikit rumah waktu berbuka , ada anak-anak yang balik bercuti. Lepas habis cuti sekolah, b...

Post has attachment
SABAH DI BAWAH BAYU
Assalamualaikum. Kami bertiga ke Sabah Negeri di Bawah Bayu hujung minggu yang lalu dari 19-22 Mei 2017. Melawat anak, Alia  yang berada di sana . Kata nak tengok anak, tapi mak yang lebih nak makan angin. 2 in 1 lah lebih kurang. Terbang mencari Alia. Awan...

Post has attachment
MEE TARIK WARISAN ASLI DI MYDIN MERU
assalamualaikum. Kredit : FB Mee Tarik WarisaN Terasa nak makan mee tarik . Mee tarik yang dibuat dengan tangan menjadi urat-uart mee, Mee yang asalnya hanya boleh didapati  di Negeri China dan kini boleh dinikmati di Malaysia. Salah satunya di Mydin Meru, ...

Post has attachment
BIOSELEZA
Assalamualaikum. Ini nak kongsi cerita sikit. Semalam tetiba rasa sakit tekak , nak telan air pun rasa perit. Apatah lagi  nak telan makanan.  Nak tidur pun rasa terganggu. Kenapa pula tekak ku ini?  Teringat ada panty liner BIOSELEZA, lalu saya ambil satu ...
Wait while more posts are being loaded