Profile cover photo
Profile photo
Francine ten Hoedt
598 followers
598 followers
About
Posts

Post has attachment
'Wish you were the one that got away' Awsome performance by the Civilized! Glad I did not got away :)
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Wanneer je vertelt dat je op reis gaat, volgt steevast de vraag met wie je gaat. Als je vervolgens antwoordt dat je alleen op reis gaat, willen sommige toehoorders wel eens met gefronste wenkbrauwen reageren.
Ik heb zelf aardig wat reizen in mijn eentje gemaakt en ben soms met de nodige oordelen van anderen geconfronteerd. Zo vinden heel wat mensen het blijkbaar raar, gezien de verbaasde reacties. En ook wat sneu: men doet nogal eens de aanname dat je niemand hebt om mee op reis te gaan en dat alleen reizen wel heel eenzaam moet zijn. Dat is mij duidelijk geworden in de afgelopen pak ‘m beet vijftien jaar.
http://sophiamagazine.nl/2017/07/17/alleen-op-reis/
Add a comment...

Post has shared content
Mikkie zit ineengedoken als een klein vogeltje in haar stoel. Haar leidinggevende heeft haar geadviseerd om een coachingstraject te doen, omdat ze zich zo slecht kan concentreren en allerlei domme fouten maakt in haar werk. Normaliter is ze juist heel goed en betrouwbaar, haast op het perfecte af.

‘Ik zal maar met de deur in huis vallen, mijn man en ik gaan scheiden en ik snap er niets van. Dat houdt me zo bezig, dat het zo slecht gaat op mijn werk.’ Ze neemt een slok van haar thee en kijkt peinzend naar de koolmeesjes in de tuin. ‘Ik vind het zo gek, dat iets dat zo persoonlijk is, zoveel invloed kan hebben op je werk. Ik blijf maar nadenken over wat er gebeurd is en wat ik fout gedaan heb. maar ik kan er geen chocola van maken.’
Ze vertelt over haar huwelijk met haar schoolvriend. Ze zijn al meer dan zestien jaar samen, waarvan de laatste twee jaar getrouwd. Ze wilden aan kinderen beginnen, daarom was ze al gestopt met de pil. Vileine vraag van +Francine ten Hoedt en Philine Spruijt
http://sophiamagazine.nl/2017/07/15/geen-chocola-van-maken/
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Yvonne Bakker, auteur van De erfenis van mijn moeder heeft een boek beschikbaar gesteld voor de winactie waarvoor ons hartelijke dank. Binnenkort volgt de recensie van dit boek.
Add a comment...

Post has shared content
#HERDRUK Ga jij met plezier naar je werk? Ja? Fijn, geniet ervan! Nee? Dan hebben Francine ten Hoedt​ en Philine Spruijt​ handige tips voor je hoe je problemen op je werk effectief kunt aanpakken. Zorg ervoor dat je weer met plezier naar je werk kunt gaan!
http://sophiamagazine.nl/2017/03/27/geniet-van-je-werk/
Add a comment...

Post has shared content
Als je een negatieve emotie voelt en je kunt 'm geen betekenis geven, dan is dat lastig. Daarom maak je er vaak een verhaal van. Je kunt er ook anders mee omgaan: Boeddha leert ons over de twee pijlers van aandacht. Deliana van der Meer legt uit hoe het werkt.
http://sophiamagazine.nl/2017/06/08/emotie-twee-pijlers-van-aandacht/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Leef je vanuit verlangen of angst? Waarom doe je iets wel of niet? Monique Mik-Kampman​ schreef een artikel over waarom zij voor zichzelf begon.
http://sophiamagazine.nl/2017/06/05/waarom-wel-niet-angst-verlangen/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded