Profile cover photo
Profile photo
Siti Juwairiyah
28 followers
28 followers
About
Siti's posts

Post has attachment
pUASA dan rayaaa
salam...hamboii lama sagt tak update status...maklummlaaa tak suka sgt menaip ni,,ikut mood la..lagipon bz kerjanye..kandungan pon da 7 bulan lebih..larat tk laratlaa kan..tapi alhamdulillah setakat ni tak pernah pulak stop puasa,,baby baik je dalm ni cuma ...

Post has attachment
Suami dan aku
Hampir melabuhkan tirai dalam alam perkahwinan...berbagai benda baru aku belajar..kdang-kadg menangs,,kadg2 tertawa...lagi2 tengah mengandung lagilaa cepat sensitif...suami aku seorang yang pendiam kdg2 suka sakat aku,,walupn da 3 tahun kenal sebelum kenal....

Post has attachment
GENAP 4 BULAN
Alhamdulillah..genap sudah usia kandunganku..4 bulan da.,,kejap je masa berlalu...cptla ia berlalu tak sabr rasanyaa kan,,heheh tapi perut masih kecil...suami selalu tanye knp perut tak besor...mungkin memg ikuit keturunan kecik je kalo mengandung....harp2....

Post has attachment
2BULAN FSA PERTAMA
Alhamdulillah segala impian dan hajat telah dimakbulkan...pada hari jadi yg ke 25 disahkan hamil ...memg tak sangka ajaibkan Allah....sejak mengandung ,mula la oening2..bdn penat2..letih2..yg peliknya,,,malas membaca dan suka tengok tv...haiyaa..apa nak jad...

Post has attachment
Sekolah Bermula lagi
Alhamdulillah...tahun bru da muncul 2014...azam baru la kan.,,aku pun rasa semgt sikit,,maklumlaa da bergelar puan...hidup pun da berbeza...tahun 1 macm biasala ak ditugaskan..tahun ni takdak budak menangis..suma seronok pi sekolah..haiyaa banyak aktif tahu...

Post has attachment
BBK 3307 Novel Melayu
ANALISIS NOVEL Dalam novel Harga Sebuah Maruah
karya Azizi Haji Abdullah ini,kami memilih untuk menganalisis watak  Cah yang dianggap sebagai watak utama dalam
novel ini.Cah yang tidak bersetuju tapak sawahnya diambil oleh pihak berkuasa atas alasan pembang...

Post has attachment
Kami kejap je gaduh,,usahawan d best
dulu siap nangis2...gaduh,,merajuk kaw2,,akhir sekali kami pulih seperti biasa,,,betul ape y selalu mak bg nasht,,hidup ni kena banyak mengalah,,,sebb mengalah ni kdg2 memberi ketengan pada hati n diri,,yg paling oentg hidup akan lebih tenang n gembiraaa..h...

Post has attachment
Subjek Usahawan yg agak menyedihkan,,,=,(
Mula2 ak suka sangat ngan subjek ni,,,ak excted...tapi bila wat asgmnt mulala masing2 nak pendapat masing2....sedhnyaa la bila berlaku ketidaksefahaman ini....penat2 ak wat asgmnt sampai tak makan last2 tuduh yg bukan2,,,sabar jela..kecewa sungguh,,,seharia...

Post has attachment
Terharu n sebak
Pernah tak terfikir nak mati syahid?ye saya pernh terfikir juga...tapi takut,,sebb iman ni tak kuat,,,semg satu hari nanti ,,iman ni ditambahkan lagi,,dan akan menjadi salah satu pejuang islam yang mati syahid..amin ..Kisah Ammar memg menginsfkan,,terharu,,...

Post has attachment
After kawen
assalamualaikm,,haii lamanyee tak singgah blog,,lepas kawen jeetak dan bukak blog,,takpee t ada masa  upload gambr...alhamdulillah after kawen seronok la jugak tapii kena byk bersabar sgt2 =)
Wait while more posts are being loaded