Profile

Cover photo
Siti Juwairiyah
Attended UPM
25 followers|14,406 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
pUASA dan rayaaa
salam...hamboii lama sagt tak update status...maklummlaaa tak suka sgt menaip ni,,ikut mood la..lagipon bz kerjanye..kandungan pon da 7 bulan lebih..larat tk laratlaa kan..tapi alhamdulillah setakat ni tak pernah pulak stop puasa,,baby baik je dalm ni cuma ...
 ·  Translate
salam...hamboii lama sagt tak update status...maklummlaaa tak suka sgt menaip ni,,ikut mood la..lagipon bz kerjanye..kandungan pon da 7 bulan lebih..larat tk laratlaa kan..tapi alhamdulillah setakat ni tak pernah pulak stop p...
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
GENAP 4 BULAN
Alhamdulillah..genap sudah usia kandunganku..4 bulan da.,,kejap je masa berlalu...cptla ia berlalu tak sabr rasanyaa kan,,heheh tapi perut masih kecil...suami selalu tanye knp perut tak besor...mungkin memg ikuit keturunan kecik je kalo mengandung....harp2....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
Sekolah Bermula lagi
Alhamdulillah...tahun bru da muncul 2014...azam baru la kan.,,aku pun rasa semgt sikit,,maklumlaa da bergelar puan...hidup pun da berbeza...tahun 1 macm biasala ak ditugaskan..tahun ni takdak budak menangis..suma seronok pi sekolah..haiyaa banyak aktif tahu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
Kami kejap je gaduh,,usahawan d best
dulu siap nangis2...gaduh,,merajuk kaw2,,akhir sekali kami pulih seperti biasa,,,betul ape y selalu mak bg nasht,,hidup ni kena banyak mengalah,,,sebb mengalah ni kdg2 memberi ketengan pada hati n diri,,yg paling oentg hidup akan lebih tenang n gembiraaa..h...
 ·  Translate
dulu siap nangis2...gaduh,,merajuk kaw2,,akhir sekali kami pulih seperti biasa,,,betul ape y selalu mak bg nasht,,hidup ni kena banyak mengalah,,,sebb mengalah ni kdg2 memberi ketengan pada hati n diri,,yg paling oentg hidup ...
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
Terharu n sebak
Pernah tak terfikir nak mati syahid?ye saya pernh terfikir juga...tapi takut,,sebb iman ni tak kuat,,,semg satu hari nanti ,,iman ni ditambahkan lagi,,dan akan menjadi salah satu pejuang islam yang mati syahid..amin ..Kisah Ammar memg menginsfkan,,terharu,,...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
kahwin???
alhamdulillah,,,ak da kawen??hah??ak da kawen?? biar betik...tu la rasa macm tak percaya je...Yaallah terimakaseh di atas segalanya...ak ta sgka dpt suami y baik sgt2...rajin tolg,,bertimbg rasa...ntah sukar nak gambr....dulu time kenal lain sgt ngn skrg,,s...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
34 people
Have her in circles
25 people
Harry Bandung's profile photo
aminah mohd salikin min's profile photo
kany mozhy's profile photo
danalakshmy cwetygurl's profile photo
Permata putih's profile photo
azila omar's profile photo
NAZANIAH BADRUN's profile photo
nurathirah ariffin's profile photo
jumaiah shariff's profile photo

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
Suami dan aku
Hampir melabuhkan tirai dalam alam perkahwinan...berbagai benda baru aku belajar..kdang-kadg menangs,,kadg2 tertawa...lagi2 tengah mengandung lagilaa cepat sensitif...suami aku seorang yang pendiam kdg2 suka sakat aku,,walupn da 3 tahun kenal sebelum kenal....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
2BULAN FSA PERTAMA
Alhamdulillah segala impian dan hajat telah dimakbulkan...pada hari jadi yg ke 25 disahkan hamil ...memg tak sangka ajaibkan Allah....sejak mengandung ,mula la oening2..bdn penat2..letih2..yg peliknya,,,malas membaca dan suka tengok tv...haiyaa..apa nak jad...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
BBK 3307 Novel Melayu
ANALISIS NOVEL Dalam novel Harga Sebuah Maruah
karya Azizi Haji Abdullah ini,kami memilih untuk menganalisis watak  Cah yang dianggap sebagai watak utama dalam
novel ini.Cah yang tidak bersetuju tapak sawahnya diambil oleh pihak berkuasa atas alasan pembang...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
Subjek Usahawan yg agak menyedihkan,,,=,(
Mula2 ak suka sangat ngan subjek ni,,,ak excted...tapi bila wat asgmnt mulala masing2 nak pendapat masing2....sedhnyaa la bila berlaku ketidaksefahaman ini....penat2 ak wat asgmnt sampai tak makan last2 tuduh yg bukan2,,,sabar jela..kecewa sungguh,,,seharia...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
After kawen
assalamualaikm,,haii lamanyee tak singgah blog,,lepas kawen jeetak dan bukak blog,,takpee t ada masa  upload gambr...alhamdulillah after kawen seronok la jugak tapii kena byk bersabar sgt2 =)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti Juwairiyah

Shared publicly  - 
 
persiapan
hari makin tiba,mak abah adik kakak suma bertungkus lumus kemas2,,ye dorg tunggak utam,,tanpa mereka siapala ak,,,ak pulaa lebh byk mendiamkan diri...rasa risau gundah gulana..taktahu nape..berdebar2..tinggal sehari lagi...yaallah permuudahkanlaa segalaNYA,...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
34 people
Have her in circles
25 people
Harry Bandung's profile photo
aminah mohd salikin min's profile photo
kany mozhy's profile photo
danalakshmy cwetygurl's profile photo
Permata putih's profile photo
azila omar's profile photo
NAZANIAH BADRUN's profile photo
nurathirah ariffin's profile photo
jumaiah shariff's profile photo
Education
  • UPM
    BACHELOR OF LANGUAGE AND COMMUNICATION
  • UPM
Links
Work
Occupation
Cikgu Jue @ Student eksekutif
Skills
Berpujangga @ berceloteh
Basic Information
Gender
Female
Other names
Pipit
Apps with Google+ Sign-in