Profile

Cover photo
Bunga Mawar
Worked at blogger
Attended Institut d'Etudes Politiques de Paris
Lives in kedah
71 followers|75,583 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
i love my mom
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Plot "Hati Dan Futur "
#HasbunaAllahWani'mal Wakeel Post Laju.... Assalamualaikum...... semakin menunggu untuk menulis,terasa terpanggil hadirkan diri sebagai edition Daie Musim 3, Kefuturan, apa Tu ?? meh baca belog ini....pasti terbuka sedikit tahu mengenai futur atau raksaa bg...
 ·  Translate
#HasbunaAllahWani'mal Wakeel Post Laju.... Assalamualaikum...... semakin menunggu untuk menulis,terasa terpanggil hadirkan diri sebagai edition Daie Musim 3, Kefuturan, apa Tu ?? meh baca belog ini....pasti terbuka sediki...
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Episod 4
aku pernah jatuh cinta. ketika itu umur baharu setengah jagung yg tak kenal cinta itu bagaimana.tak tahu cinta itu dituju kepada siapa.  seseorang yg aku kenal dan juga seorang rakan sekelas. pada ketika tu tingkatan tiga. yg selalu berfoya3 tak ambil kisah...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Aku tak hebat
07:35 12/January/2014 menulis bukan bidangku, tak reti buatkan orang lain terasa, apatah lagi mahu buatkan orang tu lebih cinta dia  pada ALLAH  mungkin juga hatiku tengah sakit.   ----------------------------- Kekadang aku terasa kelucuan. atas semua ini, ...
 ·  Translate
07:35 12/January/2014 menulis bukan bidangku, tak reti buatkan orang lain terasa, apatah lagi mahu buatkan orang tu lebih cinta dia  pada ALLAH  mungkin juga hatiku tengah sakit.   ----------------------------- Kekad...
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
Bismillah Tuhan berikan aku peluang merasai dua cinta, supaya aku bisa bezakan cinta manakah yang lebih hebat rasanya, cinta pada Tuhan atau cinta pada manusia. Seperti mana kita pernah gila mencintai manusia, begitula...
1
Add a comment...

Bunga Mawar

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
suka nye ...lagu nie ..moga ARTIST mly wanita mgikuti akan langkah nya
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
71 people
Wan Muhaimin's profile photo
Azka Hudzaifah's profile photo
amrullah nuaim's profile photo
miftah udin's profile photo
Afdholul Rahman CA's profile photo
MOHD AZMIL BIN KHAIRUDIN's profile photo
tinta hawani's profile photo
Bimbingan STAN's profile photo
susi bsi's profile photo

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Watak kehidupan-Genre Novel
Cheritera Watak kehidupan                                                                
Genre ( Agast,thiller ) sinopsis Tentang budak kecil ditinggal lalu
apabila besar budak kecil tercari watak dia dan akhir nya temui seorang bernama
poing .Kehidupan be...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Episod 2 :Jangan mengalah pada ujian.
musim exam hampir dgn diri Ku seorang pelajar disamping seorang penulis blog. setiap terjadi menjadi asbab untuk aku berusaha. dan adakala keadaan itu buat aku ingin mengalah cepat Dan tidak mahu berhadapan.  tapi sekadar imtihan   didunia tidak lah sebesar...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
cinta ALLAH vs cinta nafsu
Jika kita perhatikan kisah ini alquran tak  agung-agung pun cinta yusuf dan zulikha seperti dalam kad-kad kawin alquran menekan kan pejuang seorang rasul dlm jihad melawan nafsu dan ia juga memuliakan taubat seorg wanita yg cuba hndk berzina. moral yang kit...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
 
Episod Lugah English :
Artikel dari belog lain tak tahu nak tulis apa dan last copypaste dari belog ke belog HELLO and ASSALAMUALAIKUM ... This entri english belog At the moment of weary burdened themselves to withstand the pain, certainly at the time it is not true that coveted ...
 ·  Translate
Artikel dari belog lain tak tahu nak tulis apa dan last copypaste dari belog ke belog HELLO and ASSALAMUALAIKUM ... This entri english belog At the moment of weary burdened themselves to withstand the pain, certai...
1
Add a comment...

Bunga Mawar

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
71 people
Wan Muhaimin's profile photo
Azka Hudzaifah's profile photo
amrullah nuaim's profile photo
miftah udin's profile photo
Afdholul Rahman CA's profile photo
MOHD AZMIL BIN KHAIRUDIN's profile photo
tinta hawani's profile photo
Bimbingan STAN's profile photo
susi bsi's profile photo
Work
Occupation
penulis
Employment
  • blogger
    author
  • mursyidaazzahra
    editor
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
kedah
Story
Introduction
my ambition

PeNulIS

CARILAH SESUATU YG M`BUAT KAMU BAHAGIA



Bragging rights
sma al-islah
Education
  • Institut d'Etudes Politiques de Paris
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, A relationship, Networking
Relationship
Single
Other names
mursyidaaz-zahra